Nagyon megbántottam a nővérem azzak hogy nem szavaztam,
azóta szóba se áll velem, mit tegyek?
Figyelt kérdés
A nővérem nagyon haragszik rám, mert nem mentem el szavazni. Én szóltam előre már nagyon régen, hogy nem szeretnék elmenni szavazni, de az utolsó pillanatig hitt abban, mégis el fogok menni. Nem tettem. Azért nem mentem el, mert nem szeretem a politikát és nem szerettem volna a nevem adni a kirekesztésekkel és lejárató kampányokkal teli, propagandáktól hemzsegő szavazáshoz.
Vasárnap óta nem beszél velem a nővérem. Azt mondta vasárnap:
"Mélységesen csalódtam benned Bianka. Nagyon nagy felelőtlenség nem élni a szavazati joggal. Téged nem érdekel a jövő. Szégyeld magad. Nem szeretnék beszélni veled többé."
Mit tegyek? A nővérem már évek óta elköltözött otthonról és vasárnap óta nem hajlandó beszélni velem. Elvesztettem őt? Nem áll velem szóba többé? Vagy időveo megnyugszik?
11es ugye akkor soha nem fogod szidni a kormányt és nem hisztikézel a drága élelmiszer és ingatlan árak miatt igaz? Mert ha igen akkor ügyesen köpj fel és állj alá.
2022. ápr. 6. 16:33
12/49 anonim válasza:
Most már semmit ne csinálj, majd megbékélj. Én is iszonyat haragudnék. Jobb azokban az országokban, ahol kötelesség szavazni.
2022. ápr. 6. 16:53
13/49 anonim válasza:
12-es: most te azt hiszed,ha megválasztják az ellenzéket,akkor ők úrrá tudtak volna lenni a gazdasági válságon és vissza olcsósították volna a lakásárakat? Ezt igencsak kétlem. Egyszerűen egy széthúzó, nem következetes korrupt bandának látom őket is, egyik ember sem volt szimpatikus közülük, egy normális programjuk nem volt, mégis mire szavazzak akkor? a másikról meg ne is beszéljünk, undorítóan viselkedik mindegyik...a nem szavazás is egy vélemény kifejtés, inteligens embernek ezt el kellene fogadnia, és nem mocskolódni.
2022. ápr. 6. 16:57
14/49 anonim válasza:
Itt politizáló lángelmék, ha mindenki aki nem szavazott az elment volna akkor szerintetek nyer az ellenzék, mert mindenki az "összefogás"-ra szavazott volna? Ezt mégis mire alapozzátok az eredmények tükrében? Az a kézenfekvő, hogy a nem szavazók összetétele ugyanaz lett volna, mint a szavazóké. Azok után pedig amit az ellenzéki összefogásnak nevezett csürhe művelt, a lehető legaljasabb dolog egy csapattársat a sz4rban hagyni, de ezeknek nyílt színen ráfér minden is az arcukra. Inkább köszönettel tartozik minden baloldali szavazó a fideszre voksolóknak, hogy megmentették az országot ettől a pofátlan, jellemtelen, becstelen és nyilvánvalóan kormányzásra teljesen alkalmatlan galeritől. Szintiboyra meg Margóra hamarabb rábíznám az országom irányítását mint erre a hibbant ferkó reload csapatra.
2022. ápr. 6. 17:00
15/49 anonim válasza:
15ö, természetes nem. De akkor lenne jogalapjuk pofázkodni ha valami nem tetszik nekik a megválasztott kormányban. De így, joguk 0 hozzá.
2022. ápr. 6. 17:05
16/49 anonim válasza:
Úgy látom, a válaszolók többsége is a kérdezőn tölti ki a választási eredmények miatti elkeseredését. Kérdező: a nővérének nincs joga ahhoz, hogy előírja neked a szavazást. Nem te bántottad meg őt, hanem neked lenne okos megsértődni.
2022. ápr. 6. 17:07
17/49 anonim válasza:
Lehet hogy nem volt tokeletes az osszefogas, de akkor is felelotlenseg volt a fideszt megvalasztani. Orban mar bebizonyitotta hogy nem tud valsagot kezelni. Orban elszigeteli az orszagot, nem kapunk EU penzeket, kozben kilopja a szemunket, aljas lejaratokampanya volt, nulla program. Majd rajon mindenki szepen lassan hogy mekkora hiba volt.
Aki meg nem ment el szavazni az is hibas. Nem hiszem el hogy 4 evente 10 percet nem tud szanni az eletebol. Ha a MKKP-t jelolted volna mert az osszes tobbi szar, meg az is elfogadhato.
2022. ápr. 6. 17:20
18/49 anonim válasza:
9-es az inflácio miatt lesz drágább es a haboru miatt. Nem azért mert nem megy el valaki szavazni.
A kérdezőnek én teljesen megértem. Ha a nővéred igy reagál akkor neki nem is fontos a csalad se a testvere. Nem a szavazashoz kene kotni a szoba allast. Egyebkent a noverednek sem senkinek nincs joga manipulalni vagy sertegetni mert nem mentel el szavazni. Aki meg azt irta pofan is vagna azokat, akik nem szavaztak az meg szalljon magaba es gondolkozzon el mennyi testi sertesert lenne peres ugye. Kerdezo ne band. Nem neked kell bocsanatot kerned, hanem a testverednek. Szomoru hogy a politika csaladokat tesz tonkre, mikozben arrol kene szolnia hogy szolgalat es nem hatalmi harcok es emberek vita es gyulolet oka. Szomoru nagyon szomoru.
2022. ápr. 6. 17:22
19/49 anonim válasza:
Volt intetju szavazas elott egy bacsi lelkesen mondta, hogy elvileg a jovonkrol szavazunk. A neni csondesen es szomoruan mondta, hogy: Ami nincs.
Ezen kene inkabb elgondolkodnotok nem azon, hogy volt aki batran nem adta szavazatat olyanhoz amivel nem ert egyet.
2022. ápr. 6. 17:25
20/49 anonim válasza:
Azt se tudjátok, kire kellett volna szavazni a kérdezőnek. Mi van, ha a nővér vérfideszes vagy mihazánkos?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!