Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit lehet tenni egy olyan...

Girlll3 kérdése:

Mit lehet tenni egy olyan emberrel, aki össze-vissza zabál és már akkora, mint a fél ház?

Figyelt kérdés
A testvérem és szeretem, de ahogy kinéz lassan, egy rossz álom. Vacsorára is annyit eszik, hogy az egész napra elég lenne, mivel ülőmunkát végez. Ha megemlítem neki, akkor persze besértődik. Vélemény? Amúgy magas lett a cukra és visszerei vannak, pedig csak 37 lesz.

2022. márc. 7. 18:49
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő nem akar változást, akkor semmit.
2022. márc. 7. 18:52
 2/20 A kérdező kommentje:
1-es rohadtul idegesít. Egyrészt elcsufítja magát, másrészt az egészségét is.
2022. márc. 7. 18:54
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen túlz*bálások mögött lelki okok vannak, azt kellene kideríteni. (Szakembernek)
2022. márc. 7. 18:56
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt ember, úgy teszi tönkre magát, ahogy akarja. Segíteni csak úgy tudsz, ha ő majd kéri.
2022. márc. 7. 18:59
 5/20 anonim ***** válasza:
44%

Férfi vagy nő?

Milyen magas és hány kiló (kb)?

2022. márc. 7. 19:05
 6/20 A kérdező kommentje:
Nő, 170 cm és kb 100 kiló. 90 kg biztos megvan.
2022. márc. 7. 19:08
 7/20 anonim ***** válasza:
57%
Ilyen testvér mellet mint te, akit csak az izgat hogy a másik "elcsúfítja " magát, én is zabálnék. Bánatromban, hogy okosabb testvér nem jutott.
2022. márc. 7. 19:19
 8/20 anonim ***** válasza:
68%

#6.

A legvonzóbb és legkedvesebb nő, akivel valaha találkoztam 168 cm és 92 kg.

Pedig én vékony, sportos srác vagyok és abszolút nincs olyasmi fétisem aminek a túlsúly a tárgya…

Van a normál alkat, a túlsúly, az 1. fokú elhízás, illetve a 2., 3. fokú elhízás.

Ha a testvéred 170 cm és 90kg, akkor 31 körüli a testtömeg indexe…

Jelezném, hogy 25-30 között nem elhízásról, csupán túlsúlyról beszélünk.

30.1-35 között beszélünk 1. fokú elhízásról, tehát Ő ezt alulról súrolja…

Ez azért még nem a kóros szint, szexuálisan meg lehet nagyon is vonzó, hidd el.

Viszont nyilván az egészsége érdekében célszerű lenne fogyni egy kicsit, dehát az Ő teste, Ő élete…

Van aki meg dohányzik, Ők például nem csak maguknak ártanak, mégis elfogadjuk Őket.

23/f

2022. márc. 7. 19:30
 9/20 anonim ***** válasza:
70%
Nem lehet hogy azt kompenzálja evéssel, hogy a felszínes tesókája cseszegeti a semmiért? Vannak stresszevők. Te meg ne dumálj már bele mennyit eszik egy harmincas felnőtt... Esetleg ahelyett hogy mást szekálsz a külseje miatt, javíthatnál a belsődön.
2022. márc. 7. 19:41
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak,hanem mér 37 éves.

Ami azt jelenti,hogy biztos tisztában van a következményekkel,ha sokat eszik. De ha ő magától nem akar változtatni,akkor te se cseszegesd ezzel.

2022. márc. 7. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!