Mit mondjak a báttyámnak, hogy állítsam le?
25 éves, anyánkkal lakik, nem dolgozik, egész nap füvet szív és a haverjaival mászkál. Nem érdekelne, mert felnőtt ember, az ő élete, de az a baj hogy rendszeresen jön hozzám át kéregetni. Mindig arra kér hogy adjak neki piti munkákat 500-1000 forintért és ő megcsinál mindet. Mondtam neki már sokszor hogy nem adok, mert tudom mire kell a pénz, de nem nagyon érdekli, mindig azt mondja hogy ő már rég leszokott a marihuánáról, és hogy addig csinálja ezt amíg nem talál munkát, az a baj hogy ezt már fél éve mondogatja, és anyámtól tudom hogy nem akar dolgozni. Sokszor mikor megyek a tescoba látom őt kéregetni, meg hogy bevásárlókocsikat visszatolni, akkor mindig elszégyellem magam és próbálom úgy csinálni a dolgomat hogy ne vegyen észre, mert mikor sikerül neki mindig hangoskodva oda jön hozzám kunyerálni, és leéget egy csomó ember előtt. Múltkor 10 percen keresztül követett és mondta a hülyeségeit, egy csomó ember nézett, volt aki nevetett is. Ebből tanulva mindig adok neki ha sok ember van körülöttem, de alapjáraton nem. Nehéz lerázni, és nem tudom mit csináljak, mert eleinte nem tudott bejönni, de egy idő után a szomszédok beengedték a lépcsőházba, most meg már a kódot is tudja, és sokszor kopogtat hogy adjak neki pénzt csak úgy vagy munkáért cserébe (mosogatni akar, felmosni , ilyenek).
Mikor mondom ezeket muternak mindig ugyan azt mondja, hogy tud róla, hogy miket csinál, de ő rá se hallgat.
Ilyen csöves rühedék öcsém is.
35 évesen az anyánk nyakán él.Néha melózik,de általában vagy kiba*zák igen hamar,vagy felmond mert nem bírja az alap tempót se sehol,mert iszik,mint a kefekötő és pánikbeteg.
A 6 osztályával meg komolyabb beosztást nem kap.
Meg kell vele szakítani a kapcsolatot és kész.
Köszi a válaszokat
Munkát meg a rendőrt összevonnám, nem tudom hogy jó ötleg lenne e rendőrt hívni. Munkát pedig én nem intézek neki, mert 1 éve elintéztem hogy dolgozhasson annál a cégnél ahol vagyok, 4 napig dolgozott itt, utolsó nap ellopta a főnök egyik borítékját, nem kevés pénz volt benne, és azóta nem került elő, valszeg elrejtette és elfüvezte, vagy nemtudom. Lényeg, hogy lett belőle egy rendőrségi ügye és felfüggesztés alatt áll, ezért nem akarom ráhívni a zsarukat, mert azért nem akarom hogy sittre vágják, akármilyen is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!