Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak a nővéremmel?

Mit csináljak a nővéremmel?

Figyelt kérdés
A nővérem minden áron ki akar sminkelni és veszekszik velem, hogy miért nem hagyom. Eddig kétszer engedtem, egyik sem tetszett amit csinált, meg amúgy is a természetesség híve vagyok. Neki is mondtam, hogy nem tetszik amit csinált meg nem akarom erre jött azzal hogy akkor csak legyek az ,,alanya". Mondtam neki hogy nem akarom hogy kisminkeljen semmilyen módon, de ezt nem fogja fel. Hogy értessem meg vele?

2022. febr. 23. 16:00
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
68%
"nem akarom hogy kisminkeljen semmilyen módon" Megmagyaráznád ezen mi a nem érthető? a kérdező világosan fogalmazott.
2022. febr. 23. 22:25
 22/27 anonim ***** válasza:
24%
'....mert esetleg rosszul sminkel, és én magam jobban sminkelek. Nem szeretem ha más ér hozzám' - így nem lehet? Nem világos 21es? Ne kötekedj már, inkább menj aludni!
2022. febr. 23. 22:28
 23/27 anonim ***** válasza:
34%
anyám, beleköt az emberbe, és azt mondja én kötekedek XD
2022. febr. 23. 22:31
 24/27 anonim ***** válasza:
52%
Hát anyám, ugye? :D
2022. febr. 23. 22:33
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem valamiféle dominancia harc akar lenni?
2022. febr. 23. 22:39
 26/27 anonim ***** válasza:
51%
Nem és kész megmondod neki.
2022. febr. 24. 01:23
 27/27 anonim válasza:
34%

XD verd meg a tesòd

hàt attòl mert tesòk vagytok nem muszàly megegyeznie az izlėseteknek, ėn is imàdok sminkelni hėtköznap.

De ettöl függetlenül nem eröltetnėm rà senkire.Biztos van amit te szeretsz de a növėred nem, eröltesd rà te is, azt majd megtudja.

2022. febr. 26. 00:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!