Mit csináljak a nővéremmel?
Figyelt kérdés
A nővérem minden áron ki akar sminkelni és veszekszik velem, hogy miért nem hagyom. Eddig kétszer engedtem, egyik sem tetszett amit csinált, meg amúgy is a természetesség híve vagyok. Neki is mondtam, hogy nem tetszik amit csinált meg nem akarom erre jött azzal hogy akkor csak legyek az ,,alanya". Mondtam neki hogy nem akarom hogy kisminkeljen semmilyen módon, de ezt nem fogja fel. Hogy értessem meg vele?2022. febr. 23. 16:00
11/27 anonim válasza:
Megmondod neki, hogy nem akarod.
12/27 A kérdező kommentje:
Én 16 vagyok, és nem, alapjáraton sem sminkelek, nekem nem áll jól és amúgy sem szeretem. A nővérem 17
2022. febr. 23. 19:28
13/27 anonim válasza:
Vegyél neki gyerekeknek szóló kifestőt.
14/27 anonim válasza:
Egyébként most miért kell lepontozni? Ez most valami divat? Nem írtam semmi rosszat, csak kérdeztem. Már az sem lehet?
10es voltam.
15/27 anonim válasza:
Ezt én sem értem 14-es
Én a 4-est írtam és ha tudnád milyen trágár privát üzenetet kaptam miatta
16/27 anonim válasza:
Mért kell vele megértetni? 3 betű: N, E, M. Nincs róla mit beszélni.
17/27 anonim válasza:
15-ös sokan itt élik ki az elfojtott frusztrációjukat ezek szerint..:S
18/27 anonim válasza:
"Egyébként most miért kell lepontozni? Ez most valami divat? Nem írtam semmi rosszat, csak kérdeztem. Már az sem lehet?" Nem írtál rosszat, csak olyat kérdeztél amit a kérdező egyértelműen jelzett: NEM szeret sminkelni, a nővére meg letojja.
19/27 anonim válasza:
Kedves édes drága 18-as!
Nem egyértelmű! Lehet, hogy a kérdező szereti a TERMÉSZETES sminket és a nővére borzasztóan TÚLTOLJA. Így is lehet érteni
Nem kell itt okoskodni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!