Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért lehet az, hogy a testvér...

Miért lehet az, hogy a testvéremnek nagyobb szava van, mint nekem?

Figyelt kérdés

Igaz ő az idősebb, de a szüleim is mindig kivétel nélkül rá hallgatnak. Sőt még a pénzbeosztásban is megfogadják az ő tanácsát. Én sokszor, mintha ott sem lennék, tesóm mindig beleszól a mondandómba.

Sőt mikor ellenem beszél is, azt mondja védjem meg magam, ne mindig a szüleink mögé bújjak. Ha meg csúnyán beszélek vele, mert ő előtte csúnyán beszél velem pl. mondta azt is már rám, hogy ribi vagyok, akkor meg azt mondja őrült vagyok, és nem értem a viccet, vagy az iróniát.

Kb. mindenbe beleokoskodik, abba is, hogy milyen ruhát vegyek fel, vagy ha meglátja milyen weboldalt nézek, már rögtön megy és elárulja anyámnak. Olyan is van, hogy 3-an összefognak ellenem, tesóm, anyám, apám.

2022. febr. 22. 22:57
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Magát felüldicséri velem szemben is, azt mondja egy szálat sem irigy rám, mert hogy ilyen idiótát, mint én keveset hord hátán a föld. Anyám is azt mondja mennyivel jobb lenne, ha annyi ésszel rendelkeznék, mint tesóm.
2022. febr. 22. 22:59
 2/16 anonim válasza:
52%
Szerintem eltúlzod a dolgot, 1 az hogy a szüleid rá hallgatnak jobban, mivel ő a nagyobb, érettebb. Nem mondtál kor különbséget, de nem lehet olyan kicsi. Az hogy olyan weboldalakat nézel amiket nem szabadna, és ezért árul be, + olyan tény hogy próbalám " az ő módján nevelni". Nekem is van egy 7 évvel idősebb bátyám hasonló a helyzet, csak én tisztelem őt, még akkor is ha valamikor nincs igaza. Egyetemre jár, és betölti az apa szerepet, amit másnak kéne, csak nincs itt. Szerintem hallgas a nagy testvéredre, vagy legalábbis próbald meg.
2022. febr. 22. 23:15
 3/16 anonim válasza:
27%
Este van és épp egy fizika témazáróra és egy angol felelésre készülök, tehát nem tudtam olyan helyesen megírni, de szerintem a lényeget meglehet érteni
2022. febr. 22. 23:17
 4/16 A kérdező kommentje:
24 éves vagyok, a testvérem idősebb.
2022. febr. 22. 23:24
 5/16 anonim ***** válasza:
70%

Lehet, hogy tényleg sok hülyeséget beszélsz.

De az is lehet, hogy azért, mert te lány vagy, ő meg fiú. Meg idősebb. Vannak olyanok, akiknél ennyi már számít. De az olyannak meg nem adunk a véleményére.

2022. febr. 22. 23:35
 6/16 anonim ***** válasza:
89%
24 évesen akkor még nem épp 24 éves a gondolkodásod, legalábbis ha ez gondot jelent pl amit írsz.
2022. febr. 22. 23:39
 7/16 anonim ***** válasza:
93%
Nyugodtan külön költözhetsz tőlük, már elég idős vagy hozzá. Nem lesz többet ilyen problémád.
2022. febr. 23. 00:04
 8/16 anonim ***** válasza:
62%
24 éves vagy? Azt hittem, egy 8-10 éves gyerek írta, még gondoltam is, hogy ennyi idősen nem is szabad regisztrálni. Mit keresel ennyi idősen is otthon?
2022. febr. 23. 00:55
 9/16 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
94%
Lehet, hogy le leszek pontozva, deee... ne haragudj, de valami nem stimmel ebben a történetben. 24 éves vagy, de az jött le, hogy gyerek tette fel a kérdést. Most vagy az van, hogy a tesód 24 és te jóval fiatalabb vagy, vagy pedig tényleg egy 24 éves lány vagy, aki még mindig nem nőtt fel, a tesód van 30 körül vagy pár évvel felette, aki szintén gyerekes, ha mindketten felnőtt emberek vagytok, mégis rohan a szülőkhöz beköpni a hugicát minden apróságért. De ha ő ilyen, akkor miért hallgatnak rá a szüleitek? Azt már meg sem kérdezem, hogy 30 körül egy férfi miért nem költözött már el otthonról.
2022. febr. 23. 02:03
 10/16 anonim ***** válasza:
50%

Mi közöd van neked vagy bárkinek ahhoz, hogy valaki 20-on évesen vagy akár 30-on túl a szüleinél lakik? Semmi! Téged vagy bárkit miért zavar ez?

2022. febr. 23. 06:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!