Miért lehet az, hogy a testvéremnek nagyobb szava van, mint nekem?
Igaz ő az idősebb, de a szüleim is mindig kivétel nélkül rá hallgatnak. Sőt még a pénzbeosztásban is megfogadják az ő tanácsát. Én sokszor, mintha ott sem lennék, tesóm mindig beleszól a mondandómba.
Sőt mikor ellenem beszél is, azt mondja védjem meg magam, ne mindig a szüleink mögé bújjak. Ha meg csúnyán beszélek vele, mert ő előtte csúnyán beszél velem pl. mondta azt is már rám, hogy ribi vagyok, akkor meg azt mondja őrült vagyok, és nem értem a viccet, vagy az iróniát.
Kb. mindenbe beleokoskodik, abba is, hogy milyen ruhát vegyek fel, vagy ha meglátja milyen weboldalt nézek, már rögtön megy és elárulja anyámnak. Olyan is van, hogy 3-an összefognak ellenem, tesóm, anyám, apám.
Lehet, hogy tényleg sok hülyeséget beszélsz.
De az is lehet, hogy azért, mert te lány vagy, ő meg fiú. Meg idősebb. Vannak olyanok, akiknél ennyi már számít. De az olyannak meg nem adunk a véleményére.
Mi közöd van neked vagy bárkinek ahhoz, hogy valaki 20-on évesen vagy akár 30-on túl a szüleinél lakik? Semmi! Téged vagy bárkit miért zavar ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!