Jogosan akadt ki a nővérem, hogy odaadtam a húst a macskának?
Figyelt kérdés
Anyu csinált a nővéremnek csirkemellet, de rengeteget egy emberre. Így úgy gondoltam adok belőle a macskáimnak. Egy-egy szeletet vettem ki nem sokat, és még így is maradt 4 szelet neki, erre mikor meglátta teljesen kiakadt, hogy az ő kajájából adok a macskáknak. Nem értem, nem az egészet adtam oda, még bőven maradt neki is, akkor mit zavarja, hogy kaptak a macskák is? Puszta önzőségből? Más is kiakadt volna?2022. febr. 20. 16:22
21/22 anonim válasza:
A macska husevo allat. Mi mast enne??😂
22/22 anonim válasza:
a macska kulonben is jobban megerdemelte a hust mint a testvered.nekem MINDIG AZ ELSOk a macskaim, meg sajat magam elott is ok a fontosabbak. mindig es mindenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!