A macskának adható időnként nyers tojás?
Figyelt kérdés
2022. febr. 19. 18:38
1/9 anonim válasza:
Igen! Én amúgy inkább rántottát csinálok és abból adok neki, nehogy beteg legyen! :)
2/9 anonim válasza:
Elvileg igen: gyakorlatilag jobb ha főve kapja, a nyers tojás felszívódási zavarokat okozhat: főzve semmi hátránya.
3/9 anonim válasza:
Én inkább azt javasolnám, hogy minimum hőkezelt legyen.
6/9 anonim válasza:
Jót tesz a bundájának, de ne nyersen add.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Csak az a gond,hogy főtt tojást nem szereti,a nyerset viszont egyből bevágja.
2022. febr. 20. 07:26
8/9 anonim válasza:
#7 Főtt tojást össze kell törni neki, hogy ne különüljön el a sárgája és a fehérje, úgy lehet, hogy meg fogja enni.
9/9 anonim válasza:
en a cicaimnak nem adok nem esznek meg mast csak a szaraz tapot, de a kutyamnak hetente egy tojast bele szoktam keverni az etelebe. Azert kerdezd meg az allatorvosotokat vagy nezz utana a neten. attol is fugg mit eszik a cica, ha vegyes etkezesu (szaraztap, konzerv, nyershus) akkor szerintem heti egy tojas neki is jo de friss tojas legyen es nyersen add neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!