Normális ha az egyik macskám időnként madárral szerintem verébbel a szájában jelenik meg az ágyamban? Mondjuk ragadozó meg minden de kicsit fura tud lenni.
Figyelt kérdés
A madárvédők kérem ne itt éljék ki magukat.2020. jún. 19. 18:02
1/6 anonim válasza:
Normális, sok macska hordja oda a zsákmányt a gazdájának.
Ha lehet tartsd udvaron belül, hogy ne legyen nagy esélye madarat fogni
2/6 anonim válasza:
Miért lenne fura? :D Persze, hogy normális, a mi kinti macskáink a verébtől a gyíkon át a patkányig mindent megfognak. A macskáknál amúgy ez az "ajándékozás" azért lehet, mert egyenrangúnak tartják a gazdájukat magukkal, ezért adnak "élelmet". De olyat is hallottam már, hogy szimplán így hálálják meg a gondoskodást, erre sok elmélet van.
3/6 A kérdező kommentje:
Vele szoktam aludni amúgy de néha meglep. :D a többi cica már kevésbe vérengzős. :D
2020. jún. 19. 18:18
4/6 anonim válasza:
Nálunk állandóan lerakja a lábtörlőre, amit fogott. Ha nyitva az ablak nyáron, és be tud vele jönni, akkor van, hogy behozza. Ezzel az a gond, hogy 2x hozott be még élő egeret, és állt neki kergetőzni velük a szobában éjszaka... azóta inkább nem hagyom nyitva azt az ablakot, amin bejár éjjel :D
6/6 anonim válasza:
Normális. Szeret téged, etetni, gondoskodni akar rólad.
A madárvédő dumámat megtartom magamnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!