Mit kéne csinálnom ha utalom nővéremet?
Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok. Nővérem 24 éves. Viszont a nővérem nagyon buta érzelmileg, és intelligenciaja is alacsony. 24 éves nem dolgozik, nem tanul (nincs érettségije). 2x dolgozott életében azt is pár hétig, ott is anyumnak elkellet vinnie és hoznia, különben nem ment volna. Egesznap otthon van óriási elvarasai vannak, napi cigi olyan kaják, anyumnak elkell vinnie ide oda, még a barátaival se tudd elmenni busszal 1km egyedül (kocsival viszi anyum) . És ha akar valamit azt másnap már megkell kapja (nem vagyunk gazdagok) . Mindig bánt engem, néha fizikailag is megtamad, anyummal is szokott úgy beszélni, ahogy én még a legutalabb személlyel se beszélnek. Én már rengetegszer próbáltam beszélni anyummal, nővéremmel, hogy ez nem okes, és változtatni kéne egy két dolgom, de ilyenkor elkezd örjongeni és lehordani.. Így én elengedtem. Tudom az elkoltozes megoldás nalam, de szeretném ha anyum is pihenhetne már és nem kéne 5pkent csicskanak lennie 24 éves életképtelen gyereke miatt.2022. febr. 17. 20:58
21/28 anonim válasza:
Nem vagy undorito de ha átlép egy határt akkor nem árt neki egy kis verés
22/28 anonim válasza:
Ne hagyd, hogy csak úgy bántson. Te a tesója vagy, tudja Te nem bántanád komolyan, de ha egy idegen férfival viselkedik így, akkor nagyon csúnyán helyben lesz hagyva...mind1 hogy fiú/lány az illető.
Ha tőled kap egy komolyabb tockost, nagyon is megérdemli és nem hal bele.
23/28 anonim válasza:
Ha nem bír magával ez a szellemi fogyatékos idióta, adj neki egy istenes pofont, de figyelj, hogy anyád ne lássa, mert jobb ez így. Baromi idegesítő tud lenni, mikor egy ilyen enyhén szefós ahelyett, hogy meghúzná magát, akkora pofája van meg akkora öntudata, mintha valami hadvezér vagy cégvezető lenne, közben meg annyira egy semmirekellő, sötét idióta aki segédmunkásnak se kell a kutyának se. Szöveg, meg pofázás bezzeg az megy...Nevezd minél gyakrabban semmirekellőnek meg élősködőnek, basztasd, hogy ideje dolgozni, agysebész, stb..hátha kinyílik anyád szeme..bár nincsenek illúzióim. legjobb, ha minél hamarabb lelépsz otthonról, és tanulj jól és sokat, hogy jól keress,minél hamarabb teljesen független legyél.
24/28 A kérdező kommentje:
Nem akarok vinyogni itt, de egyre rosszabb. Annyira sötét, és minden szarert hisztizik, őrjöng. Most is 1 órán keresztül hallgattam, hogy bemertem menni wcre, mikor ő már eltervezte, hogy megy fűrdeni (még a vizet se engedte). Vagy nálatok van ilyen? Nem lehet wczni ha csak tervbe van, hogy valaki fürdik és persze 10p ott döglik még ágyon (és ez még semmi, ennél sokkal faszsagabb dolgokért is őrjöng órákig) ? Komolyan nem tudok valamit tenni? Erőszakkal, sajna nem tudom beiratni valami pszichológushoz . De ezen kívül nincs valami amit tehetek, hogy élhető legyen számomra a lakás? Tudom a költözés lenne a megoldás, viszont nincs pénzem, tanuló vagyok.
2022. márc. 7. 20:02
25/28 anonim válasza:
Láthatóan van valamilyen pszichés problémája. Talán valamilyen autizmus féleség is.Ahogy sok embernek, és ahogy itt sokan bemutatták magukat is sokan verik, erőszakosak velük, és csak rosszabb
Megértés kellene és terapia. De az túl intelligens megoldás lenne sokaknak ebben az országban
26/28 anonim válasza:
Amugy a szülőket is megneznem, meg hogy hogyan nevelkedettt, mire higy reagáltak neki gyermekkorában. Te fiú vagy, kisebb is, ez sok anyat kifordit, az meg hat a masik gyereekre
27/28 NTBS válasza:
18 éves korodtól elköltözhetsz. Tedd majd ezt. Te semmit nem tudsz tenni, ha anyukád nem látja mekkora a baj.
28/28 anonim válasza:
Ne hagyd magad. Anyukádat meg világosítsd fel hogy ezzel mennyit árt a tesódnak is. Hiszen ha csettint anyud ugrik. Ami nem jó. Ha kell akkor harcolj azért hogy ne csinálja ezt anyud, és utólag megköszöni majd hogy lett valami a lányáb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!