Mit kellene csinálnom?
A férjem családjáról lenne szó. Két testvére van neki, de nagyívben lezs*rják. Ha ő nem keresi őket, akkor semmi kontakt. A fiútestvére és a barátnője elég nagylábon élnek, sokszor telefonált, hogy tudna e kisebb összeget kölcsönadni, mikor a férjem nemmel válaszolt sokadszorra is, azután megszűntek a hívások. Tudni kell, hogy a fiútesó, akiről fentebb írtam, az édesapjukkal él, de otthon sem segít, a férjemnek kell lejárnia segítenie az apukáját. A másik tesója párszáz km-re él tőlünk, és a legutóbbi telefonhíváskor, amit a férjem kezdeményezett, lekezelően beszélt vele. A férjemet persze nagyon bántja, hogy egyik tesója se keresi, és leszeretne velük ülni átbeszélni ezt az egész dolgot. Nekem ezzel kapcsolatban rossz érzésem van, tudom, hogy veszekedés lenne a vége. Én azt tanácsolnám neki, hogy hagyja őket, ha nem hivják ne keresse, és majd kiforrná magát ez az egész....
De tanácstalan vagyok...
Előre elnézést kérek ha nem így van!
Nekem ebből az jött le, hogy a férjed családjából egyedül a férjed vitte valamire és csak akkor beszélnek vele, ha valami szívességet kérnek tőle. A férjedet megértem, hogy ez bántja és beszélni szeretne velük, én a helyedben hagynám, hogy megtegye. Így legalább meglátja majd, milyen emberek valójában és levonja a kellő következtetést. Fajó az ilyen dolog....
MEgvolt a beszélgetés, semmit nem ért. Minden kérdésére háritottak, a másik két testvér nyalta egymás seggét, (bocsánat a kifejezésért) Majd közölték vele, hogy ha mindenhova magukkal hívnának minket is, akkor túl sokan lennénk, így csak a kiválasztottak mennek....
Ennyi. De úgyveszem észre a páromnak jót tett a beszélgetés, mintha rájött volna milyen emberek is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!