Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit kéne csinálnom ha utalom...

Mit kéne csinálnom ha utalom nővéremet?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok. Nővérem 24 éves. Viszont a nővérem nagyon buta érzelmileg, és intelligenciaja is alacsony. 24 éves nem dolgozik, nem tanul (nincs érettségije). 2x dolgozott életében azt is pár hétig, ott is anyumnak elkellet vinnie és hoznia, különben nem ment volna. Egesznap otthon van óriási elvarasai vannak, napi cigi olyan kaják, anyumnak elkell vinnie ide oda, még a barátaival se tudd elmenni busszal 1km egyedül (kocsival viszi anyum) . És ha akar valamit azt másnap már megkell kapja (nem vagyunk gazdagok) . Mindig bánt engem, néha fizikailag is megtamad, anyummal is szokott úgy beszélni, ahogy én még a legutalabb személlyel se beszélnek. Én már rengetegszer próbáltam beszélni anyummal, nővéremmel, hogy ez nem okes, és változtatni kéne egy két dolgom, de ilyenkor elkezd örjongeni és lehordani.. Így én elengedtem. Tudom az elkoltozes megoldás nalam, de szeretném ha anyum is pihenhetne már és nem kéne 5pkent csicskanak lennie 24 éves életképtelen gyereke miatt.
2022. febr. 17. 20:58
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha anyukád asszisztál mindehhez, akkor tűrje.

Te pedig bármikor leléphetsz.

2022. febr. 17. 22:32
 12/28 anonim ***** válasza:
27%
Fa*szhiánya van a noverdenek az a baja
2022. febr. 17. 22:38
 13/28 anonim ***** válasza:
43%
Megszorítani a kezét?? Kérdező, ez egy akkora nagy baromság, hogy az nem igaz! Ha megakarod védeni magadat, akkor egy olyan istenesen nagy parasztlengős kenyérlángost kell lekenni neki, amibe még a tenyered is belefájdul! Azért jogod van megvédeni magadat, ne legyél már életképtelen mangina! Ha csak a kezét megszorítod, úgy neked támad, meg úgy sivalkodni fog, hogy csak még szarabbul fogsz járni. Csak egy jól kimért tenyeres kell neki, aztán tudni fogja, hol a helye, és mit szabad, meg mit nem!
2022. febr. 17. 23:18
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a helyzetben semmit, ha anyutok belemegy igy ebbe.
2022. febr. 18. 00:02
 15/28 anonim ***** válasza:
78%
Lányt nem szokás megütni de mivel a nővéred néha nem árt neki
2022. febr. 18. 09:50
 16/28 anonim ***** válasza:
78%

15.: Miért, férfit talán szokás megütni, vagy netalántán az teljesen okés? Az már nem akkora probléma, mi?

Egyébként sem megütésről beszéltem. De ha már itt tartunk, nálam van az a határ, amin ha túlmegy valaki, akkor ütés jár érte. Teljesen mind1, hogy nő teszi ezt, vagy férfi. És szerintem ez így az igazságos és normális! Hagyjuk a privilégiumokat, és a különleges bánásmódot!

Lehet jönni lepontozni, de én biztosan nem tűrném el, kiváltképp nem hagynám magamat, hogy fizikailag bántson! Igazi csicska vagy kedves kérdező! Na, hol maradnak azok a szép piros kis kezecskék?

2022. febr. 18. 10:32
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Jólvan, ne bántsátok, 18 éves gyerek
2022. febr. 18. 11:30
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenki sikerülhet jól :D

Hát igazán ráférne egy kis nevelés ha tényleg azt hiszi hogy hisztivel mindent elérhet

2022. febr. 18. 12:28
 19/28 A kérdező kommentje:
#16 részben egyet értek amit írtál. Viszont nekem nagyobb gondom lehet ha megutom. Általában próbálom lefogni ha támad, max ellököm ( de ezt is hallgatom, hogy milyen undorító vagyok, hogy "kezet" emeltem egy lányra) . Másrészt felnőttnek számítok, és van ökölvivás múltam. És nem állat vagyok, én mindent próbálok az agyammal (kommunikációval) intézni, nem a kezemmel.
2022. febr. 18. 16:56
 20/28 anonim ***** válasza:
75%

"Általában próbálom lefogni ha támad, max ellököm ( de ezt is hallgatom, hogy milyen undorító vagyok, hogy "kezet" emeltem egy lányra) ."

Akkor is undorító vagy, ha csak félre lököd, meg akkor is, ha lekensz neki egyet. Szóval nem qrvára mind1?

2022. febr. 18. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!