Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek a nővérem mért...

Szerintetek a nővérem mért csak velem szembe ilyen akaratos?

Figyelt kérdés

Jó nem csak velem szembe, de velem szembe mindíg nagyon akaratos meg erőszakos.

Általában azt kell csinálnom amihez éppen kedve van, és akkor meg úgy mert különben mindjárt balhézik meg leordítja a fejem (régebben elég sokszor meg is vert). De pl ha van pasija vele szemben is elég követelőző.

Viszont azt észrevettem hogy van egy másik csaj aki simán beszól neki bármit és a nővérem csak úgy csinál mint aki poénak veszi, vagy nem tudom, de azt igen hogy ha én szóltam volna ilyeneket minimum hogy leordította volna a fejem. Amikor a csaj mondta neki akkor meg még jópofizott is vele, pedig nincsenek is olyan jóban.

Most akkor mi van?

2022. jan. 30. 21:25
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
54%
Esetleg még annyit megpróbálhatsz, hogy nyugodt, komoly hangon megmondod neki, hogy nagyon erőszakosan beszél másokkal, próbáljon meg változtatni rajta. De nem hiszem, hogy tartós hatása lenne. #29-#30-as voltam.
2022. febr. 1. 00:44
 32/39 anonim ***** válasza:
27%
Még annyival árnyalnám, hogy ez nem jelenti azt, hogy nem szeret a maga módján, vagy nem törődik veled, csak egyszerűen ilyen a természete. Nem az ő, hanem a te érdekedben soha ne vitázz vele, soha ne próbáld neki megmagyarázni, miért nincs igaza, és soha ne szállj vele szembe! Ezzel csak még rosszabb lesz a helyzet. #29-#31-es voltam.
2022. febr. 1. 01:04
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
Rajtad vezeti le a feszkót. Gondolom sokan piszkálják és emiatt keres egy gyengébbet, hogy kiélje rajta a hiénaeffektusait. Talán a szüleiddel szembesíteni kéne őt, hogy vegye észre magát és viselkedjen.
2022. febr. 8. 00:04
 34/39 A kérdező kommentje:

33

Pont hogy nem szokták piszkálni.

2022. febr. 8. 00:16
 35/39 anonim ***** válasza:
100%

Mert csak veled szemben nagy a szája.

Én is ismertem ilyen csajt, ha a bátyját kellett baszogatni akkor nagy volt a szája, mert tudta, hogy eltűrik. Amúgy meg a száját nem merte másokkal kinyitni.

2022. febr. 8. 08:33
 36/39 anonim ***** válasza:
100%

Plusz tudja, hogy ha a barátaival csinálná ezt, már nem lennének a barátai.

Gyáva ember az ilyen, mert ha teszem azt ő ilyen személyiség lenne, akkor ezt csinálná mindenkivel, nem csak azzal, akitől nem kell tartania.

2022. febr. 8. 08:40
 37/39 anonim ***** válasza:
72%
Most jön az, hogy deee, ő ezt bárkivel meg meri tenni. Mondom én, szupernő a nővérke. :)
2022. febr. 8. 08:44
 38/39 anonim ***** válasza:
100%
Mit felsz tole? "Meg elni akarok".. jol elverned egybol lapos lenne a szaja. Akivel meg lehet tenni...
2022. máj. 9. 20:39
 39/39 anonim ***** válasza:
100%

A gyengébbekkel ilyen, az erősebbekkel nem. Hatalmi játék.

Szülők hol vannak ilyenkor? Ezt nekik is rendezni kell, ill. hány évesek vagytok?

Ha külön vagytok, akkor egyszerűen kerülném a táraságát, nem csinálnék semmit, amit kér.

Nekem három testvérem volt, mind engem vertek, bántottak, felnőttünk, szar a kapcsolat. Jött egyszer az egyik bátyám és megint összeszólalkoztunk, és látom hogy már ökölbeszorul a keze, meg minden, erre ráodítok, hogy "na most mit csinálsz, megint meg fogsz verni?!" Na erre leállt. Nem vagyunk jóban, beszólogat, stb. de nem uralkodik, ill. leszarom.

Nem kell rá hallgatni. Egyáltalán nem is értem, hogy történik a szitu. Ill. úgy kell csinálni, hogy ne működjön, amit akar.

Ha kiderül, hogy nem válik be akkor még párszor bepróbálkozik, talán keményebben, talán másként, de ha következetesen ellenállsz, akkor feladja, mert abban az esetben ő vall kudarcot előtted, ami szégyen.

De nem az a megoldás, hogy ő ordít, akkor visszaordítasz.

2022. máj. 10. 12:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!