Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek a nővérem mért...

Szerintetek a nővérem mért csak velem szembe ilyen akaratos?

Figyelt kérdés

Jó nem csak velem szembe, de velem szembe mindíg nagyon akaratos meg erőszakos.

Általában azt kell csinálnom amihez éppen kedve van, és akkor meg úgy mert különben mindjárt balhézik meg leordítja a fejem (régebben elég sokszor meg is vert). De pl ha van pasija vele szemben is elég követelőző.

Viszont azt észrevettem hogy van egy másik csaj aki simán beszól neki bármit és a nővérem csak úgy csinál mint aki poénak veszi, vagy nem tudom, de azt igen hogy ha én szóltam volna ilyeneket minimum hogy leordította volna a fejem. Amikor a csaj mondta neki akkor meg még jópofizott is vele, pedig nincsenek is olyan jóban.

Most akkor mi van?

2022. jan. 30. 21:25
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
Mert a pasijáról is tudja, hogy nem vágja szájon.
2022. jan. 30. 22:07
 22/39 A kérdező kommentje:

20

Nem sőt, a leszbiket kimondottan rühelli.

21

Mért szerinted más szájon vágná?

Most ezt nem értem.

2022. jan. 30. 22:09
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
Miért van egy olyan érzésem, hogy ismerem nővéredet? Minden klappol 18 éves akaratos lány, aki mindig eléri amit akar, és van egy 14 éves huga akit próbál irányitani :D jézusom van egy 18éves lány aki szinte fullra ilyen és elég jól ismerem.
2022. jan. 30. 22:10
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
Te írod, hogy régebben elég sokszor meg is vert. Miért lenne akkora csoda ha valaki meg őt verdesné szájon? Tényleg nem értelek. Mit vársz, írjam azt, hogy a nővéred egy csodanő, aki mindig eléri amit akar? :)
2022. jan. 30. 22:14
 25/39 A kérdező kommentje:

23

Na akkor összekéne ismertetni a nővéremmel, mert neki meg öccse van:)

Amúgy milyen viszonyban vagy vele?

Csak nem a csajod?

2022. jan. 30. 22:14
 26/39 A kérdező kommentje:

24

Nem vert szájon senki senkit.

Ők nem ugrottak össze, én pont azt írtam hogy ha én csináltam volna azt amit a másik csaj akkor esélyes hogy nekem ugrik.

De a csajnak még csak a fejét se órdította le.

2022. jan. 30. 22:17
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
Végig azthittem, hogy lány vagy :DDD Hát nem a csajom csak ismerkedünk, de mindegy ez a te kérdésed csak nagyon azthittem, hogy az ő huga vagy XD
2022. jan. 30. 22:18
 28/39 A kérdező kommentje:

27

Lehet hogy ő csak enyhébb változata a nővéremnek, viszont szerintem azért gondold meg mire válalkozol.

2022. jan. 30. 22:21
 29/39 anonim ***** válasza:
66%

Gyanítom, hogy a nővéred ESTJ személyiségtípusú. Nagyon hasonlít a bátyámhoz. Borzasztó ilyen emberrel élni. Valahogy kialakul bennük, hogy ki az, akit mosogatórongyként kezelhetnek, és ki az, akivel szemben meghunyászkodnak. Borzasztó természet, nem véletlenül a legkevésbé kedvelt a 16 személyiségtípus közül.

A tanácsaim:

- Soha ne vitatkozz vele, semmi értelme, mert túl hülye, hogy az érveket megértse, és ha vitatkozol vele, csak ordítozni kezd!

- Ha zavar egy szimpla beszélgetés is vele, akkor kerüld a társaságát, amennyire lehet!

- Ha valamibe beleszól, hogy hogyan csináld, ne szólj semmit, tegyél úgy, mintha meg se hallottad volna, amit mond. Soha, semmi esetre se kezdj el vitatkozni vele!

- Ha megmondja, mit csinálj és mikor, és szerinted hülyeség, arra nem tudom, mi a megoldás. De a vita semmiképpen se. Valószínű a legjobb ott is, ha szó nélkül hagyod.

- Amint teheted, költözz el!

- És a legfontosabb: nagyon ügyelj rá, hogy a párod és a főnököd ne ilyen személyiségű legyen. :D

2022. febr. 1. 00:24
 30/39 anonim ***** válasza:
0%
És még valami: soha, semmi esetre se szállj szembe vele! Benne már úgy él a dolog, hogy te mosogatórongy vagy, és ha megpróbálsz fölé kerekedni, nagyon szemétül vissza fog ütni. Egyszerűen kerülni kell mindenféle vitát, konfliktust vele. Rá kell hagyni. #29-es voltam.
2022. febr. 1. 00:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!