Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek a nővérem mért...

Szerintetek a nővérem mért csak velem szembe ilyen akaratos?

Figyelt kérdés

Jó nem csak velem szembe, de velem szembe mindíg nagyon akaratos meg erőszakos.

Általában azt kell csinálnom amihez éppen kedve van, és akkor meg úgy mert különben mindjárt balhézik meg leordítja a fejem (régebben elég sokszor meg is vert). De pl ha van pasija vele szemben is elég követelőző.

Viszont azt észrevettem hogy van egy másik csaj aki simán beszól neki bármit és a nővérem csak úgy csinál mint aki poénak veszi, vagy nem tudom, de azt igen hogy ha én szóltam volna ilyeneket minimum hogy leordította volna a fejem. Amikor a csaj mondta neki akkor meg még jópofizott is vele, pedig nincsenek is olyan jóban.

Most akkor mi van?

2022. jan. 30. 21:25
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%
Gyáva nyúl. Ott agresszív, ahol nem kell megtorlástól tartania.
2022. jan. 30. 21:40
 2/39 anonim ***** válasza:
100%
Toxic, csak lehúz téged az ilyen ember. Még ha testvérem is akkoris kerülném a társaságát.
2022. jan. 30. 21:41
 3/39 A kérdező kommentje:

1

Pont hogy nem gyáva, simán képes nekem ugrani ha olyan kedve van.

2022. jan. 30. 21:42
 4/39 anonim ***** válasza:
100%
Pont azért gyáva. Mert neked! mer ugrani, kívülállónak meg becsicskul.
2022. jan. 30. 21:46
 5/39 anonim válasza:
55%
Légy te is tiszteletlen vele! Pl: beszélj vele úgy mint a kutyával, dobj elé egy banán héjat és mondjad neki vedd fel te ku... És ha meg akarna verni esetleg, fogj meg valamilyen tárgyat és akkor azzal védekezzél. Ha megkér valamire, akkor megmondod neki, hogy a magam ura vagyok majd eldöntöm.
2022. jan. 30. 21:49
 6/39 A kérdező kommentje:

4

De eddig a kívülállókkal szembe is ilyen volt?

Akor most mi van?

2022. jan. 30. 21:50
 7/39 anonim ***** válasza:
42%
Ne hallgass az 5ös válaszolóra. Semmi értelme a fölösleges vita/harag gerjesztésnek.
2022. jan. 30. 21:51
 8/39 A kérdező kommentje:

5

Na jó de én még azért élni szeretnék, köszi...

Majd ha meguntam az életemet kipróbálom:P

2022. jan. 30. 21:52
 9/39 anonim ***** válasza:
69%
Biztos kapott valahol egy taslit. Abból tanult, már csak veled ilyen.
2022. jan. 30. 21:53
 10/39 anonim ***** válasza:
91%
Lehet, hogy felnéz arra a lányra, példaképként tekint rá, vagy csak nem akar vele rosszban lenni.
2022. jan. 30. 21:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!