Szerintetek szemét vagyok ? Vagy kell ,hogy lelkiismeret furdalásom legyen ?
A francokat kérdező! Dafke potyogtatnám a helyedben a kölyköket, tök mindegy mennyi, csak mindig egyel több, mint "Máriának". Anyátok meg néz majd rá szúrós szemmel, vagy beszólogat, hogy menjen át neked segíteni, mert neki csak öt van :DDD
"A nővéred nem terhesnek bolond, hanem embernek." -ez a lényeg.
Csóri csaj akkor fog oltárit csattanni az aszfalton, ha a szüleitek már nem lesznek, vagy lerobbannak és a férje ráteszi az ajtót, mint oly sok anyára.
Mondjuk azt nem értem mit kerestél volna ma testvérednél :-o ? Vasárnap van, otthon a férj. Ha nincs akkor meg kiveszi a szabadnapot, hogy a 12 hetes felesége valamin megint nyekereg, és neki(!) mellette a helye. Mert, ha nyáron szül akkor most akkörül lehet, 12-13 hetes. Szóval nem egy gigapocakos, kb. mozgásképtelen mindenórásnak segítenél. Venném helyedben a pocornt, mert a hercegnő a napot lehisztizi/leterrorizálja az égről amikor tényleg lesz minden baja.
Nyugi, nem ilyen egy terhes nő. :) Ilyen egy alapból hülye nő, aki terhes lesz.
Ha annyira fél a tesód, majd akkor a nagyszülők mennek éjszakára, akik bele nevelték, hogy ő egy királylány. A nyaralás meg durva… én még lehet képet is küldenék neki, hogy milyen jól érzem magam. Amúgy nem tudom mitől maradnál le, egy újszülött még semmit nem csinál az evésen meg alváson kívül. Eleve, ha pl arról lenne szó, hogy a baba megteszi az első lépéseket, mint nagy esemény, neked miért kéne emiatt haptákban állni? Tesód elég rendesen háttal ül a moziban…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!