Szerintetek szemét vagyok ? Vagy kell ,hogy lelkiismeret furdalásom legyen ?
Szerintem csak ki akar használni, ezért zsarol. Tart az elkövetkező időszaktól - amúgy jogosan - ez saját tapasztalat. De végső soron az ő gyerekük - oldják meg.
Javaslatom: csak annyit segíts / tegyél bele a testvéreddel való kapcsolatba, amennyit nem bánsz, ha nem kapsz vissza semmit.
"Mindig ő volt a család szeme fénye a minden, föleg most hogy jön az első unoka."
Akkor kérje fel azokat, akik az unoka miatt hemzsegnek!
Akinek meg van egy csepp esze, a keresztszülőség alól nem győz kibújni, mert ma már csak az örökös pénzelésről szól.
3# Jaa. Olyan, mintha a férje horgásztúrára menne szülés után és annak érvelne, hogy a legszebb időszakban megy el. Nem hármótok gyereke, hanem az övék. Ez a csaj valami nagyon más világban él, az ő agyában a te első számú életcélod a keresztanyuság??? Az ő gyerMekének ujjaiddal való érintése... Ezzel tart sakkban egy felnőtt embert, ha az nem viselkedik megfelelően akkor még az is lehet, hogy megvonja tőle a lehetőséget??? Sőt, ez már gondolatszinten föl is merült a gyerek apjában???
Hát kérdező, én első körben a keresztanyuságot pattintanám vissza, mint a huzat! Túl nagy és magasztos feladat ez egy halandónak. A gyermek apukája a legalkalmasabb, hogy kijelöljön erre a feladatra egy személyt. Előtte valószínűleg elviszik az újszülöttet Augustus király rendelete szerint összeírásra, jönnek majd a Három Királyok, a gyerek 33 évesen pedig feltámad.
18
Attól még lehet gyereked, ne szívass már. A nővéred nem terhesnek bolond, hanem embernek. :D
Az egész családdal együtt, aki azt gondolja, hogy neked ott kellene a párnája mellett állnod, mert nincs jobb dolgod. :D
Nem mindenki ilyen. Sőt...
"Ráadásul ma is en vagyok a szemét mert becsípödött a dereka és korán reggel azt az üzenetet kapom anyámtól hogy de hát én nem megyek akkor neki segíteni ?"
Én erre azt válaszolnám a helyedben, hogy bocsi, nekem is van férjem, van munkánk, családi életünk, programjaink. Segítséget kérni lehet, de az nem úgy működik, hogy akkor ugrom, amikor ti fütyültök.
Gyereket meg nyugodtan vállalj, nem a terhesek ilyenek, hanem a nővéred ilyen. Ha elkezdene kioktatni, mert ő tapasztaltabb stb, én elkezdeném minimalizálni a kapcsolatot vele, a fenének kell egy ilyen ember folyamatosan az életébe. A keresztszülőséget én sem vállalnám, mert akkor sosem szabadulnék a dilis viselkedésétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!