Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Jogosan sértődtem meg a...

Jogosan sértődtem meg a nővéremre?

Figyelt kérdés

Szóval a nővérem már régen megígérte nekem, hogyha lesz egy kislánya én leszek a keresztanyja, szóval amikor megszületett a kislánya nem is volt ez kérdés, mondta hogy én leszek. A keresztelő előtt pár nappal felhívott, hogy nem csak én, hanem egy barátnője is keresztanya lesz velem együtt. Akkor igazából hirtelen meglepődtem csak mondtam hogy oké...Utána felhívtam, hogy egyáltalán lehet-e ilyet hogy ketten leszünk keresztanyámék és hogy kicsit szarul esik hogy választott valaki mást is az utolsó pillanatban.

Ő mondta, hogy a pap azt mondta neki lehet ilyet és teljesen kiakadt hogy tönkreteszem az ünnepet és akkor nem kell eljönni ha ez nem tetszik. Kicsit úgy érezem, hogy igazából a barátnőjét akarta és nem engem csak egyszerűen már nem volt képe nekem azt mondani hogy ne én legyek. Lehet hogy én is túlreagáltam egyébként, de kíváncsi vagyok hogy kívülállóként mit gondoltok erről a szituációról.

2022. jan. 27. 21:23
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
84%
#40 te lehet, de én ezt tapasztaltam az ismertsegi körömben.
2022. jan. 28. 11:36
 42/49 anonim ***** válasza:
10%

Ne lihegd túl.

Nálunk ugyanez a szitu.

Karácsonyra meg szülinapra mégis én veszem a gyereknek a szép ajándékot, nem a híres barátnő.

Engem szeret úgy nagyjából mint keresztszülőt, nem a másik nőt. Ez a lényeg.

2022. jan. 28. 12:15
 43/49 anonim ***** válasza:
87%

42

Pont erről van szó. :)

Minek kettő, mikor az egyik úgyis ki lesz taszítva, ha már csak nem vesz szép (drága) ajándékot a gyereknek, vagy nem ér rá annyit menni?

Akkor minek a felesleges kamu pozíció?

2022. jan. 28. 12:45
 44/49 anonim ***** válasza:
87%
Én tökre örülnék, ha lenne keresztszülő társam.
2022. jan. 28. 13:52
 45/49 anonim ***** válasza:
89%
Nekem több keresztszülő társam is van, és örülök neki. Nincs köztünk semmiféle versengés, féltékenykedés, utálkozás.
2022. jan. 28. 14:00
 46/49 anonim ***** válasza:
29%

44

Nekem is van. A gyerek keresztapjának hívják. :)

45

'Oszt aztán ettől mitől jobb a gyereknek, ha? Hogy nem Gabi van, meg Peti, meg Kata nagynéni, hanem Gabi keresztapu meg Peti keresztapu, meg Kati keresztanyu. Ja, hogy csak nektek jobb...mert te örülsz.

Majd írd meg kérdező végül hogy kibékültetek e. Egyébként ennyin nem érdemes veszekedni. Mondd meg, hogy szívesen elvállalod, de te inkább egyedüli szeretnél lenni, nem lehetnél e esetleg a kövi gyerek keresztanyja. Ha azt mondja nem, legyél ennek, akkor vállald el, ha meg hisztizik, akkor xard is le, leszel csak nagynéni innentől.

2022. jan. 28. 14:16
 47/49 anonim ***** válasza:
88%

46 A gyereknek pont mindegy, neki az a természetes, hogy annyi keresztszülője van, amennyi.

Nem olyan korlátoltak és buták a gyerekek, mint egyes felnőttek itt.

2022. jan. 28. 14:20
 48/49 anonim ***** válasza:
36%
#31 “ A régi időkben ez akár azt is jelentette, hogy a szülők halála (és a rokonok alkalmatlansága) esetén a keresztszülők vették magukhoz az elárvult gyereket. “
2022. jan. 28. 14:31
 49/49 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2022. jan. 29. 14:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!