Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Jogosan sértődtem meg a...

Jogosan sértődtem meg a nővéremre?

Figyelt kérdés

Szóval a nővérem már régen megígérte nekem, hogyha lesz egy kislánya én leszek a keresztanyja, szóval amikor megszületett a kislánya nem is volt ez kérdés, mondta hogy én leszek. A keresztelő előtt pár nappal felhívott, hogy nem csak én, hanem egy barátnője is keresztanya lesz velem együtt. Akkor igazából hirtelen meglepődtem csak mondtam hogy oké...Utána felhívtam, hogy egyáltalán lehet-e ilyet hogy ketten leszünk keresztanyámék és hogy kicsit szarul esik hogy választott valaki mást is az utolsó pillanatban.

Ő mondta, hogy a pap azt mondta neki lehet ilyet és teljesen kiakadt hogy tönkreteszem az ünnepet és akkor nem kell eljönni ha ez nem tetszik. Kicsit úgy érezem, hogy igazából a barátnőjét akarta és nem engem csak egyszerűen már nem volt képe nekem azt mondani hogy ne én legyek. Lehet hogy én is túlreagáltam egyébként, de kíváncsi vagyok hogy kívülállóként mit gondoltok erről a szituációról.

2022. jan. 27. 21:23
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
41%
Túlreagálod. Keresztanya leszel, csak lesz más is.
2022. jan. 27. 21:34
 2/49 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem jól látod a szitut!

Igazából a bnőjét szeretné, csak nem akar seg.et csinálni a szájából.

Meg gondolom így a szüleitek se kötnének bele, mintha csak a bnője lenne, téged meg pofára ejt

2022. jan. 27. 21:35
 3/49 anonim ***** válasza:
35%
Ő dönti el ki lesz az, nincs bele szólásod nem a te gyereked.
2022. jan. 27. 21:35
 4/49 anonim ***** válasza:
91%

Jobb az, ha elengeded.

Így ráadásul egy csomó vélt vagy valós kötelezettség alól is mentesülsz.

2022. jan. 27. 21:36
 5/49 anonim ***** válasza:
85%
Lehet ilyet, az unokahúgomnak, akit mi nevelünk a legjobb barátnőm és én vagyok a keresztanyja.
2022. jan. 27. 21:41
 6/49 anonim ***** válasza:
84%
Nekem 12 keresztszülőm volt, de a legfőbb az, aki tartja a babát kereszteléskor. Mind a 12 egymás jó barátai, senki sem sértődött senkire.
2022. jan. 27. 21:49
 7/49 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem meg túlreagálod. Te is az leszel, nem szegte meg a szavát. De a barátnője is lehet még neki attól ilyen fontos személy az életében, hogy rá is bízzon ilyesmit.
2022. jan. 27. 21:49
 8/49 anonim ***** válasza:
80%
A barátnőjét szeretné, téged meg illik (mert általában testvér szoktak), így ezt az arany középutat választotta. Szerintem rendes tőle, hogy figyelt arra, hogy téged se hagyjon ki, vagy hogy betartsa az ígéretét, de megértem, hogy rosszul esik.
2022. jan. 27. 21:52
 9/49 anonim ***** válasza:
42%
Ennyi alapján nem tudjuk a valódi motivációját, ugyanakkor feltételezhetjük, hogy a gyermeke iránti szeretet maximalizálására irányul. Két olyan embert, női példát szeretne a gyermekének ajándékozni, akik a legfontosabbak az életében. Nem hiszem, hogy Téged nem akarna, vagy kevésbé akarna. Szerintem ez szép gesztus, és az is kedves, hogy téged meg a szeretet tett "féltékennyé":) Minden jó lesz, ne morogjatok:))
2022. jan. 27. 22:00
 10/49 anonim ***** válasza:
73%

Oké, azt írjátok, milyen rendes tőle, milyen cuki, hogy gondolt a tesójára, valakinek még 12 keresztszülője is van.

De ez szituáció egyáltalán nem okés, mivel a kérdezőnek sem az.

Keresztelő előtt pár nappal benyögni, hogy bocsi, más is lesz? :D

Ez komoly? Nem az a lényeg, hogy jajj ketten lesznek, hanem a mód, amin ez közölve lett.

Sőt, nem lesz másik gyerekük, akinek a barátnő lehetne a keresztanyja? Vagy a másik gyereknek 5 keresztapja meg 2 keresztanyja lesz szintén?

Az egyiket úgyis jobban fogja szeretni a gyerek és valszeg csak egyet fog keresztanyjának hívni, aki közelebb áll hozzá. A másik le lesz carva. Én is keresztanya vagyok, a keresztapa pedig egy férfi ismerős, de ha nekem benyögtve volna a barátnőm (nem a tesóm), hogy bocsi, egy másik barátnőm is keresztszülő lesz, azonnal visszamondanám. Vagy én vagyok a keresztanyja, vagy más.

Én a helyedben biztos, hogy nem vállalnám el.

2022. jan. 27. 22:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!