Testvérem összetörte a hangfalam. mit tegyek?
Jbl hangfalamon halgatott zenét, és közbe táncolt meg minden csinált majd egy nagy csattanás és a hangfalam a földön volt összeötrve. Mondtam neki, hogy ezt nem kellett volna és hogy térítse meg a kárt. Ő erre elviharzott mondván, hogy nem direkt törte össze. Hozzáteszem, hogy nem is engedtem meg neki hogy használja de mégis elvette a szobámból. Most nem áll velem szóba.
én 18/F ő 20/F dolgozik ugyhogy lenne rá pénbze.
9-es amúgy nem állsz távol a valóságtól általában a károkozó ha nem tudja elbliccelni (vagy ritkább esetben ha becsületes) akkor inkább megpróbál valamennyivel kifizetni helyben csak a biztosítót ne értesítsd a kárról.
Érdemes résen lenni mert nagyobb kár esetén nyilván nem érdekük kifizetni 500e-1 millát és akkor adnának a kárra 100 ezret...
Akkor jobb elkérni a biztosítós papírjait és kitölteni a megfelelő nyomtatványokat. (Ezeknek am. nézzetek utána nehogy balesetnél ne tudjátok elintézni a biztosítási papírokat.)
🇭🇺 Meg mondod az apádnak, hogy vagy kifizetteti vele ❗️ (kötelezze a bátyád)
🇭🇺 Vagy te is eltöröd a mobilját VÉLETLENÜL ❗️
🇭🇺 EZT MOND MEG A FATERODNAK ❗️
🇭🇺 VAGY NEVELJE FEL RENDESEN a bátyád, és FARAGJON BELŐLE EGY GERINCES EMBERT ❗️
🇭🇺 VAGY HA APÁD ugyan úgy LESZ@RJA ...
🇭🇺 AKKOR TE IS G**IZNI FOGSZ ❗️
🇭🇺 TÖRD ÖSSZE AZ APÁD PLAZMA TÉVÉJÉT ❗️
🇭🇺 ÉS MOND MEG NEKI, hogy "BOCS FATER VÉLETLEN VOLT, pont úgy mint a bátyám a hangfalamat".
🇭🇺 Ha apád sz@rik a bátyád neveltetésébe, akkor rád is vonatkozhat azok a dolgok, hogy NYUGODT SZÍVVEL összetörhetsz bármit következmények nélkül (pl.apád tv-ját) - mert nem csak a bátyádat illeti meg ez a jog - hanem téged is ❗️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!