Testvérem összetörte a hangfalam. mit tegyek?
Jbl hangfalamon halgatott zenét, és közbe táncolt meg minden csinált majd egy nagy csattanás és a hangfalam a földön volt összeötrve. Mondtam neki, hogy ezt nem kellett volna és hogy térítse meg a kárt. Ő erre elviharzott mondván, hogy nem direkt törte össze. Hozzáteszem, hogy nem is engedtem meg neki hogy használja de mégis elvette a szobámból. Most nem áll velem szóba.
én 18/F ő 20/F dolgozik ugyhogy lenne rá pénbze.
🇭🇺 Adok egy jó tanácsot !
🇭🇺 SOHA az életbe ne adj neki kölcsön !
🇭🇺 És ne adj neki semmit !
🇭🇺 Ha ő nem veszi észre, hogy ő szegényebbé tett téged, és nem szándékozik a szomorúságod enyhíteni.
🇭🇺 Akkor felejtse el, hogy bármikor is adni fogsz neki valamit !
🇭🇺 Bármi lesz, meg említed neki - hogy bocs de NEM !
🇭🇺 Amilyen az adjon isten olyan a fogadj isten.
🇭🇺 Majd szülinapjára/karácsonyra rajzolsz neki valamit (vagy veszel neki egy tábla csokit és csókolom)
Nem direkt törte össze viszont ez nem mentség.
Ez olyan mint amikor valaki valakinek a halálát okozza (mert mondjuk gyorshajtott és balesetet szenvedtek). Okés hogy nem volt szándékos viszont az nem mentesíti fel.
A bátyádnak (mivel írtad hogy felnőtt és dolgozik) nincs kérdés afelöl hogy meg kell fizetnie és nem viselkedhet úgy mint egy kisgyerek többé. Főleg hogy ő az idősebb is.
Az lehet hogy nem tudja rögtön pótolni a hangfalat, beszéljétek meg hogy mikorra tudná leghamarabb. Az a lényeg hogy ne ússza meg a kártérítést.
Ellenkező esetben nem használhatja a dolgaidat többé.
Beletolattam az autodba,de nem direkt-bocsi.
Ez nem kifogas. Milyen tipusrol van szo?
Mennyi a bolti ár? Garanciasan javithato?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!