Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mind a négy testvérem ilyen...

Mind a négy testvérem ilyen videókat mutat nekem. Miért teszik ezt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

25 éves vagyok, van 4 testvérem: 14, 16, 18, 21 évesek.

Külön lakom màr tőlük, viszont sokszor megyek haza hozzájuk vagy àthívom őket magamhoz.

Azt véltem felfedezni, hogy mindenik tiktok vidókat mutogat nekem, minden egyes alkalommal amikor talàlkozunk, sőt olyanokat mondanak, hogy direkt azért mentették le, hogy majd mutassák meg nekem.

Tudom hülye kérdés, de biztosan van valami jelentősége. Ezek többek között a szakmáinkkal, a divattal kapcsolatosak, esetleg humorosak.

Több opcióra is gondoltam, hülyének néznek mert nekem ezeket meglehet mutatni? Vagy senki más nem nézi meg azokat a videókat amelyeket ők érdemesnek tartanak? Mi lehet? Nem is mondanék semmit, ha csak az egyik csinálná ezt, de mind a 4!

Hozzá tenném, nagyon jó kapcsolator ápolok velük és úgy érzem felnéznek rám, mivel mindenben kikérik a véleményem és adnak is a szavamra (ez kölcsönös).

Nincs semmi jelentősége?

Köszi!

2022. jan. 21. 00:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én 70 éves vagyok és simán küldök a 66 éves testvéremnek videót, amit érdekesnek találok. Ő is nekem. Igaz, nem tiktokosat, de ez talán mindegy a kérdés szempontjából.
2022. jan. 21. 10:25
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Esküszöm, irigylem a problémádat!

"Józsi, Sári, Béla, Pityu! Nem érdekelnek a videók, kedvesek vagytok, de miattam ne mentegessétek el!"

2022. jan. 21. 10:29
 13/14 A kérdező kommentje:

Ez nem egy probléma nálam, sőt mint megìrtam lehet csak én gondolom túl és nincs semmi jelentősége. Viszont szeretem megfigyelni a viselkedésüket, mivel mint nekem is, nekik is elég rossz gyerekkoruk volt és érdekel, hogy mi van bennük, mit miért tesznek.

Én is nézem a tiktok videókat, havonta el is küldök nekik vagy 5öt, viszont az a legérdekesebb, hogy mind a négyen azzal jönnek "jaaj ezt direkt azért mentettem el, hogy megmutassam neked".

Arra gondoltam, hogy van ennek valami oka, otthon nem hallgatják meg őket, nem foglalkoznak azzal amit mondanak a szülőknek..nem tudom. Lehet tényleg nincs semmi jelentősége.

2022. jan. 21. 14:31
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Rohadtul semmi jelentősége
2022. jan. 22. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!