Mind a négy testvérem ilyen videókat mutat nekem. Miért teszik ezt?
Sziasztok!
25 éves vagyok, van 4 testvérem: 14, 16, 18, 21 évesek.
Külön lakom màr tőlük, viszont sokszor megyek haza hozzájuk vagy àthívom őket magamhoz.
Azt véltem felfedezni, hogy mindenik tiktok vidókat mutogat nekem, minden egyes alkalommal amikor talàlkozunk, sőt olyanokat mondanak, hogy direkt azért mentették le, hogy majd mutassák meg nekem.
Tudom hülye kérdés, de biztosan van valami jelentősége. Ezek többek között a szakmáinkkal, a divattal kapcsolatosak, esetleg humorosak.
Több opcióra is gondoltam, hülyének néznek mert nekem ezeket meglehet mutatni? Vagy senki más nem nézi meg azokat a videókat amelyeket ők érdemesnek tartanak? Mi lehet? Nem is mondanék semmit, ha csak az egyik csinálná ezt, de mind a 4!
Hozzá tenném, nagyon jó kapcsolator ápolok velük és úgy érzem felnéznek rám, mivel mindenben kikérik a véleményem és adnak is a szavamra (ez kölcsönös).
Nincs semmi jelentősége?
Köszi!
Szerintem nincs különösebb jelentősége.
Egyszerűen a fiatal korosztály teljesen rá van kattanva (az amúgy elég addiktív) tiktokra, amihez hozzá tartozik, hogy egymasnak küldözgetik, mutogatják a videókat. Valószínűleg mindenkinek videókat mutogatnak, nem csak neked.
Úgy csinálsz, mintha nem lett volna eddig egy testvéred sem.
Mi nem vagyunk öregek ehhez a generációhoz. Én is 25 vagyok, mégis alap, hogy ha találunk egy vicces, vagy ránk igaz videót azt azonnal küldjük a másiknak.
Te úgy hallatszol most, mint egy 70 éves boomer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!