Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mind a négy testvérem ilyen...

Mind a négy testvérem ilyen videókat mutat nekem. Miért teszik ezt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

25 éves vagyok, van 4 testvérem: 14, 16, 18, 21 évesek.

Külön lakom màr tőlük, viszont sokszor megyek haza hozzájuk vagy àthívom őket magamhoz.

Azt véltem felfedezni, hogy mindenik tiktok vidókat mutogat nekem, minden egyes alkalommal amikor talàlkozunk, sőt olyanokat mondanak, hogy direkt azért mentették le, hogy majd mutassák meg nekem.

Tudom hülye kérdés, de biztosan van valami jelentősége. Ezek többek között a szakmáinkkal, a divattal kapcsolatosak, esetleg humorosak.

Több opcióra is gondoltam, hülyének néznek mert nekem ezeket meglehet mutatni? Vagy senki más nem nézi meg azokat a videókat amelyeket ők érdemesnek tartanak? Mi lehet? Nem is mondanék semmit, ha csak az egyik csinálná ezt, de mind a 4!

Hozzá tenném, nagyon jó kapcsolator ápolok velük és úgy érzem felnéznek rám, mivel mindenben kikérik a véleményem és adnak is a szavamra (ez kölcsönös).

Nincs semmi jelentősége?

Köszi!

2022. jan. 21. 00:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs különösebb jelentősége.

Egyszerűen a fiatal korosztály teljesen rá van kattanva (az amúgy elég addiktív) tiktokra, amihez hozzá tartozik, hogy egymasnak küldözgetik, mutogatják a videókat. Valószínűleg mindenkinek videókat mutogatnak, nem csak neked.

2022. jan. 21. 00:40
 2/14 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem túl nagy jelentőséget kerítesz ennek, megmutatják aztán ennyi, mert ugy gondolták érdekelhet.
2022. jan. 21. 01:07
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
A fiatal korosztály gyakran a tiktokon lóg. Szerintem egyszerű az oka ennek, ezeket nézik fél nap és beleakadnak olyanba amiről te jutsz eszükbe és örülnének ha velük néznéd. 18 vagyok és ugyan nem tiktokozok de pl ha youtuben vagy bárhol látok egy cicás videót azt anyukámnak küldöm ha akvárium építőset akkor azt páromnak ... Mert nekem tetszettek és tudom hogy szeretik az ilyet és ezért remélem nekik is tetszeni fog. Gondolom ugyanez a helyzet itt is. Vagy pl ha te olvasol egy könyvet és utána arról eszedbe jut pl egy rokon, hogy neki ilyen az ízlése és biztos tetszene neki akkor lehet ajánlod vagy elmeséled a sztoriját. Ez is ugyanaz.
2022. jan. 21. 01:51
 4/14 anonim ***** válasza:
18%
Mert könnyebb videókat mutogatni, mint saját gondolatokkal előjönni. Vannak azok akik önálló kommunikációra képtelenek azon kívül hogy ez is tetszik meg az is tetszik.
2022. jan. 21. 05:09
 5/14 anonim ***** válasza:
88%
Mert ez a divat most. Nem kell ebbe többet belelátni mint ami. En 28 évesen is szívesen böngészem.
2022. jan. 21. 05:42
 6/14 anonim ***** válasza:
87%

Úgy csinálsz, mintha nem lett volna eddig egy testvéred sem.

Mi nem vagyunk öregek ehhez a generációhoz. Én is 25 vagyok, mégis alap, hogy ha találunk egy vicces, vagy ránk igaz videót azt azonnal küldjük a másiknak.

Te úgy hallatszol most, mint egy 70 éves boomer.

2022. jan. 21. 05:54
 7/14 anonim ***** válasza:
88%
Nekem is folyton ezeket mutogatjak meg kuldozgetik.. nem tesok hanem haverok, munkatarsak. Hiaba mondom h nem erdekel meg enis tudnam nezegetni ha akarnam nem kell kuldozgetni 🤷‍♂️ A masik a memek amiket mindenki latott 5x ha volt fbn 2 percet.. eleg uncsi eletuk lehet
2022. jan. 21. 07:07
 8/14 Katona Dius ***** válasza:
100%
Szerintem csak annyi, hogy tetszett nekik vagy úgy gondolják hogy neked tetszhet és meg akarták mutatni neked. Mi is szoktunk öcséimmel küldeni egymásnak, ha úgy érezzük a másikat ez érdekelheti vagy tetszene neki. Pl nagyobbik öcsém oda van a pandás cuccokert. Ha találok valami vicces vagy aranyos pandás képet vagy videót, el szoktam neki küldeni, mert tudom hogy imádja őket. Lehet tesoidnal is ez van.
2022. jan. 21. 07:52
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tetszett nekik a videó és megakarták osztani veled az örömüket, hogy néézzd!
2022. jan. 21. 08:22
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Úristen hogy lehet valamit ennyire túlkomplikálni
2022. jan. 21. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!