Tényleg minden egyke testvérre vágyik?
Nekem 2 testvérem van, de egyikre se nagyon vágytam soha.
Gyerekkorom is szar volt miattuk, mostanra meg pláne, hogy idősebbek a szülők.(kénytelen vagyok nézni az ábrázatukat kéretlenül is...)
23.: Ostoba hülye sztereotípia csak. Számtalan testvér tojik a másikra felnőttként, nálunk sem összetartó a család. Sosem vagyok egyedül, a tesóimmal, akikkel nagy a korkülönbség abszolút formai a kapcsolatunk, semmi mély érzelmek vagy ilyenek, ellenben a páromra és a barátaimra olyan szinten számíthatok, amit kevesek mondhatnak csak el... Sosem voltam, vagyok, vagy leszek egyedül, ameddig csak ők élnek, és természetesen ők is számíthatnak rám mindenben.
28.: Mert idióta vagy, ép ember nem általánosít. Minden ember egyedi, senki nem lesz attól se több, se kevesebb, hogy van-e vagy nincs testvére, ez a felnőttek döntése volt, nem az övé. Nem vagyok egyke, de bárkit úgy kivágok az életemből, főleg, ha idióta (mint pl. te), hogy öröm nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!