Tényleg minden egyke testvérre vágyik?
Figyelt kérdés
2022. jan. 12. 22:03
2/51 anonim válasza:
Nem. Egyke vagyok, gyerekkoromban volt egy időszak mikor szerettem volna testvért, de jó volt így is felnőni. Sok barátom van, nem vágyom testvérre.
3/51 anonim válasza:
Nem biztos, lehet simán jól megvan egyedül vagy épp barátokkal elvan.
5/51 anonim válasza:
Az szinte biztos, hogy minden egyke szájából elhangzik a "mikor jön a kistestvér" kérdés, de alapvetően nem vágyik mindenki testvérre. Én sem vágytam különösebben.
6/51 anonim válasza:
Nem meg aki vágyik is rá ahogy megszületik inkább arra vágyik hogy újra egyke legyen.
7/51 anonim válasza:
Nem. Annyiból jó lett volna talán, hogy nem mindig engem vertek meg terrorizáltak volna, de amúgy egyáltalán nem vágytam rá.
8/51 anonim válasza:
Nem.
Egyébként olyan is van, hogy adott életkorban vágyik rá, másik életkorban meg nem.
Eléggé tipikus, hogy óvodás korban vágyik egy testvérre, hogy legyen kivel játszania, de kamaszkorban csöppet sem.
9/51 anonim válasza:
Nem. Voltak unokatesóim, barátaim, nem unatkoztam. De volt saját szobám. Lehettem otton egyedül.
Na, meg sok testvér veszekszik, gyerekként is, felnőttként is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!