Tényleg minden egyke testvérre vágyik?
Figyelt kérdés
2022. jan. 12. 22:03
31/51 anonim válasza:
30: pontosan addig, amig valamelyikotoknek nem lesz csaladja, nem koltozik kulfoldre vagy nem lesz vmi komolyabb baja testileg v anyagilag :) ugyh majd aztan beszelj a jo testversegrol.
32/51 anonim válasza:
Nekem szenvedés az egyke lét. Nagyon
33/51 anonim válasza:
31
Mindkettőnknek van családja, felnőttek vagyunk, én 6.éve Angliában élek.
34/51 anonim válasza:
31
Mielőtt kezded, hogy majd az örökségnél kuderül...
Nagy családi házunk volt ahol felnőttünk, már csak anyu van benne.
Apu része a mi nevünkre íródott, tehàt 50% anyué, 25% a tesómé, 25% nekem. Erről lemondtam a tesóm javára. Ha a másik fele is osztódik (remélemnem most lesz) arról is le fogok mondani.
35/51 anonim válasza:
Abszolut nem. De lehet csak azert mondom mert pont emiatt lettem onzo xar alak :D
37/51 anonim válasza:
23
Te nagyon el vagy tévedve. Anyumnak 6 testvére van, apumnak 2. 1-1 kivétellel az egész azon van, hogy hogy tudjon ártani a többieknek...
38/51 anonim válasza:
Én egyke vagyok. Ovis meg alsós koromban kellet volna egy kistestvér hogy legyen kivel játszak. Mikor már nagyobb voltam nem kellet már. Most csak örülök hogy a szüleim nem csináltak még egy gyereket.
40/51 anonim válasza:
Szerintem nem, az enyém 20 éves és állítólag sose vágyott, most se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!