A emberek,szomszédok mennyire tartják furának,ha két testvér egy háztartásban él?
Felnőttek,egyiküknek sincs párkapcsolata,és nem is szeretnének családot,viszont egyedül nem szeretnének élni,és anyagilag is kedvezőbb,olcsóbb.
Ezt mennyire tartják furának az emberek?
Ilyenkor valami rosszat gondolnak?
Egyébként ettől függetlenül is kerülhet az ember félreértésbe szimpla helyzetben is. Nekem is volt már ilyen. Szüleim számláját fizettem be, és az ügyintéző rákérdezett, hogy én vagyok-e a feleség, mire mondtam, hogy nem én a lánya vagyok, egyszerre volt röhöghetnékem és egyszerre voltam morci is.
Az ilyen jellegűek annyira unalmas kérdések amúgy. Ilyenkor magamban csak a szemeimet szoktam forgatni gondolatban unottan.
42-es arra kiváncsi a kérdező, hogy az emberek nagy többsége hogyan vélekedik arról, hogy testvérek együtt laknak. Mi ebben a generálás?
Kíváncsi volt, megkérdezte, szólás szabadság van, nem volt obszcén, sem sértő, sem bántó, nem árt senkinek se vele, sem nem hirdet és stb.
A véleményeket is meghallgatom,nincs ezzel gond.
Persze az,hogy mit gondolnak,nem érdekel,addig amíg nem foglalkoznak velem.
Igazából az érdekelt,hogyan érdemes kezelni,ha kérdezgetnek,ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!