A emberek,szomszédok mennyire tartják furának,ha két testvér egy háztartásban él?
Felnőttek,egyiküknek sincs párkapcsolata,és nem is szeretnének családot,viszont egyedül nem szeretnének élni,és anyagilag is kedvezőbb,olcsóbb.
Ezt mennyire tartják furának az emberek?
Ilyenkor valami rosszat gondolnak?
Nyugdíjas emberek miért ne élhetnének együtt?
Miért,amíg a férjükkel éltek,ott nem kellett kerülgetni a másikat a budin?
Ha családod van,ott is alkalmazkodni kell.
Nekünk nem sikerült normális egzisztenciát kialakítani,nem születtünk gazdag családba,3-an vagyunk testvérek.
Olyan egzisztenciám sosem lesz,hogy egyedül éljek egy saját lakásban,mert 1 fizetésből ez lehetetlen,tehát valakivel akkor is együtt kellene élnem,ha nem a testvéremmel,akkor mással.
És inkább bízok egy testvérben,mint egy párkapcsolatban,aki bármikor otthagy,ha talál jobbat.
Húgom még fiatal,jelenleg van párja,óvónőként dolgozik,abból a fizetésből sosem fog elérni semmit.
Még most nála megvan a rózsaszín köd,hiszen baromi fiatal.
De a barátja sem származik tehetős családból,idővel majd jönnek a gondok.
Főleg ha majd gyereket akarnak,na abból lesz majd konfliktus.Akkor majd nekik is lentebb kell adni az igényeikből.
Igazából minket még a szex sem érdekel annyira,hogy felhozzunk idegeneket a közös lakásunkba,ha együtt fogunk élni.
De ha erről van szó,arra a pár órára,esetleg megoldom,hogy elmegyek otthonról.
De engem az sem zavar,ha a szomszéd szobában szexel valaki,a panelben vékonyak a falak,a szomszédot is át lehet hallani,max hangosra venném a tv-t,vagy ilyesmi.
Nyugodtan pontozzatok le, számomra nem normális a kérdező atom pesszimista a mindent megmagyarázó, önigazolást váró életmódja.
Ha neki ez jó akkor jó.
De ne kelljen már úgy csinálni, mintha az ő életmódja lenne az egyetlen igaz út és mindent megmagyarázni, hogy mennyire király hogy egzisztenciális és szociális problémái vannak.
"Egyrészt számomra fura, ha valaki az önállóság és szabadság felé helyezi az anyagiakat és a spórolást."
Ehhez képest az emberek túlnyomó része együtt él valakivel, csak valamiért azt nem szokták firtatni, hogy az amúgy 20 éve megunt férjével/feleségével miért lakik együtt...
És továbbra sem értem, mi a bánatos f..sznak tesz fel kérdést valaki, ha utána támadja a válaszokat önigazolást keresve.
A kérdés az volt, mennyire tartják furcsának, mit gondolnak.
Leírtam, én mit gondolok, és számomra miért furcsa.
Beböföghettem volna én is, hogy "jajj hát szard le", csak azzal nem adok választ a kérdésre... :D
Én nem vagyok pesszimista,realista vagyok.
A testvérem,aki szintén hasonlóan gondolkodik,ő is az.
Én nem mondtam,hogy másnak is így kell élnie,mindenki maga tudja hogyan él,meg mit vállal be,meg milyen magasra teszi a lécet.
Én nem szeretek álmodozni elérhetetlen dolgokról,és olyanban sem vágnék bele,amibe belerokkannék sem tudnám teljesíteni.
Nyilván csak annak örülnék,ha másoknak nem kellene magyarázkodni a környezetemben,vagy szomszédoknak.
Egyelőre még a szüleinkkel lakunk.
Engem nem zavar,ha leírod a véleményedet.
Igazából inkább attól félek miket kombinálnának össze a szomszédok.
Nekem az jutna eszembe hogy jó testvérek, és jól bánnak a pénzzel hogy nem külön albérletre szórják ki az ablakon a pénzt.
Abszolút jó pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!