Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A emberek,szomszédok mennyire...

A emberek,szomszédok mennyire tartják furának,ha két testvér egy háztartásban él?

Figyelt kérdés

Felnőttek,egyiküknek sincs párkapcsolata,és nem is szeretnének családot,viszont egyedül nem szeretnének élni,és anyagilag is kedvezőbb,olcsóbb.

Ezt mennyire tartják furának az emberek?

Ilyenkor valami rosszat gondolnak?

2022. jan. 4. 22:45
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
95%
Az emberek szeretnek beleugatni abba amihez semmi közük nincs: le kell szarni mit gondolnak.
2022. jan. 4. 22:47
 2/46 anonim ***** válasza:
18%
Idővel nyilván furcsának fogják tartani, hogy felnőtt emberek miért együtt élnek lakótársként ahelyett, hogy családot alapítanának.
2022. jan. 4. 22:48
 3/46 A kérdező kommentje:

Szerintem ebben semmi fura nincs.

Hiszen testvérek vagyunk,mivel jobb ha egy idegennel élnék?

Van két nagynéném pl,aki már nyugdíjas,megözvegyültek.

És egymással szemben laknak.Én mondtam nekik,miért nem költöznek össze,a másik lakást meg kiadhatnák albérletbe,mert egyikük nyugdíja sem olyan magas.

De szerintük az olyan fura lenne.

Mi még csak 30 körüliek vagyunk,de egyikünk sem akar családot.

De van egy húgunk is,aki fiatalabb,mondtuk neki is,ha később nem jön neki össze a párkapcsolat,lakhat velünk ő is,ha gondolja.

2022. jan. 4. 22:51
 4/46 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem nincs benne semmi fura.
2022. jan. 4. 22:52
 5/46 anonim ***** válasza:
78%

Minek teszed fel a kérdést, ha úgyis megmagyarázod, hogy ez így a jó?

Ha neked jó, akkor tök mindegy más mit gondol. Viszont fordítva nem kell hittérítőset játszani csak ezért, mert nektek ez bejött.

2022. jan. 4. 22:57
 6/46 anonim ***** válasza:
85%
Amúgy szimplán azt gondolnám, hogy anyagilag nem állnak úgy, hogy önállóan éljenek, ezért félig-meddig kényszerből laknak együtt.
2022. jan. 4. 23:03
 7/46 anonim válasza:
98%
A szomszédunkban is éltek közösen, pedig mindkettőnek pluszban barátnő is volt, néhány áthallatszó vitán kívül semmi sem volt, ami miatt bármit is gondoltunk volna. Ez van és kész.
2022. jan. 4. 23:10
 8/46 anonim ***** válasza:
36%

Igazából nem is tudom hogy fogalmazzam meg, mi a furcsa, mert összességében kb. minden a leírás alapján.

Egyrészt számomra fura, ha valaki az önállóság és szabadság felé helyezi az anyagiakat és a spórolást.

Mintha minden arról szólna, hogy spórolj bármi áron. Miközben egészséges felnőtt embernek sokkal többet jelent az, hogy nyugban el lehet az otthonában.

Lásd a költözzenek össze, úgyis szemben laknak ötletek. Oké, hogy szemben laknak, talákoznak, azért az nem ugyanaz, mint együtt élni, egymást kerülgetni minden egyes áldott nap a budin, a fürdőben, a konyhában.

És testvériség ide vagy oda, bizonyos kor felett akár szülő, akár testvér, önálló felnőtt emberek együttéléséről van szó, ami sokkal inkább lakótársi viszony mint családi.

Nyilván más az, ha időnként ott alszik egy családtag, akár hosszabb időt eltölt ott, de azért folyamatosan együtt élni sem éppen egyszerű.

Na meg valljuk be, ha ennyire kijelentik, hogy nem kell pár, család, az sem feltétlenül az egészséges világnézetet jelképezi.

Vagy ha már párkapcsolat. Oké, most éppen nincsen párjuk. Na de erősen szűkíti az ismerkedési lehetőségeket, ha nem lehet szabadon felvinni lakásra valakit, nem lehet "rögtönözni" mert mindent egyeztetni kell a lakótárssal.

Számomra az is furcsa, hogy valaki 30+ éves korára nem alakított ki olyan egzisztenciát, hogy önállóan lakhasson, bérelhessen.

Aztán majd nyilván kapom a lepontozást... :D

2022. jan. 4. 23:17
 9/46 anonim ***** válasza:
85%

Miért lenne fura? Szerintem természetes hogy együtt laknak. Anne Shirley nevelőszülei is testvérpár Marilla és Matthew ők is együtt laktak.

Miért foglalkozol azzal hogy a szomszédok mit fognak szólni hogy te együtt laksz a testvéreddel?

2022. jan. 4. 23:23
 10/46 anonim ***** válasza:
96%
Hát én kb 3-4 lakásnyi szomszédot ismerek látásból a 32 lakásos tömbben és rohadtul leszarom ki kivel él…
2022. jan. 4. 23:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!