Mi lehet ennek az oka?
Figyelt kérdés
A tesóm lenézi es lekezeli a baràtnőmet. Nem a legjobb a csalàdi élete mert az apja iszik. Néha az anyja is. Zitànak hivjàk Tesóm parazitànak hívja. Hogy lehetne vele megértetni, hogy nem szép itelkezni?2021. dec. 26. 19:29
11/21 anonim válasza:
"22 ev van koztetek?"
Miért ne lehetne????
12/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért kell bàntani.
2021. dec. 26. 20:04
13/21 anonim válasza:
Persze, lehet. Csak a mai világban fura
14/21 anonim válasza:
Lehet több tapasztalata van, jobb emberismerő és kímélni akar. A lányhoz a családja is tartozik, nehéz kizárni. Kevésbé problémás lányt gondol melléd.
15/21 anonim válasza:
Köztem és a nővérem gyereke(!) között bő 1 év korkülönbség van. És nem 13 évesen szült a tesóm. Szóval reális amit a kérdező ír.
A sminkes kérdésre emlékszem. Sajnálom tesódat, hogy ilyen kis taknyok mint te meg a barinőd szívjátok a vérét.
16/21 anonim válasza:
Én is emlékszem.
Tesód drága sminkcuccaival, munkaeszközeivel akart pancsolni a kis barátnőd.
17/21 A kérdező kommentje:
A hosszú hétvégére vagy húsvétra szeretném athivni a barátnőm. Egyedül jönne. Anyu szerint tesóm nem ad több konyhapénzt ha itt ünnepelne. Nem él velünk a testvérem.Akkor miért baj az egy adag kaja?
2022. márc. 9. 11:36
18/21 anonim válasza:
Azért baj, mert ha ő kell, hogy patronáljon titeket is, akkor teljesen jogos, hogy kinyílik a bicska a zsebében attól, hogy odaszoktatod a barátnődet! Én is elzárnám a pénzcsapot, ha még mást is ott akarnátok nyaraltatni, közvetetten az én kontómra!
19/21 A kérdező kommentje:
Én is ettem már náluk egyszer.
2022. márc. 9. 11:41
20/21 anonim válasza:
Parazita megvan még? :D Hosszúhétvége Hotel Eger -tehát vidék, ünnepi weekend néven futó csomagja 1 főre 111.500 Ft. Szállás+kaja. Pont mint amire te szeretnéd ellátni most a hölgyet. Ahogy látom tesód megint ágál a szponzoráció ellen.
Ja, és a fenti árban nincs benne a sminkoktatás. Tényleg, azon túltetted már magad?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!