Milyen középső gyereknek lenni?
És szerintetek ennek van valami előnye? Nem szoktátok úgy érezni hogy a világban is csak vagytok? Én középső vagyok, a testvérem mindenért féltékeny volt.. így minden figyelem rajta volt/van. Én az életben is úgy vagyok hogy csak vagyok.. mindent átadok másnak mert ezt tanultam. Van egy öcsém szerintem ő olyan mintha nem is a legkisebb lenne hanem az első csak fiúba, és 6 év van köztünk, nővérem és közte 9 év van..
Ikreknél ez vajon hogy van pl ha van egy első, és vannak az ikrek?
A nagyobb testvérem féltékeny, volt, a kisebb pedig kicsi. Csak felnőttként fogalmazódott meg bennem, hogy rám figyeltek a legkevésbé, szinte semennyire. De nem gondolom, hogy ez feltétlenül általános.
Annyi előnye volt, hogy én tanultam a legtöbb empátiát és felelősséget.
Legjobb dolog középsőnek lenni. Amikor munka van, kicsi vagy, amikor az az előnyös, akkor meg nagy. :D
Viccet félretéve, szerintem nincs nagy különbség.
Utolsó. Mintha én írtam volna. Nálunk a legidősebb ugyan ez. 35 fölötti.
#16 igazad van család függő.
Középső vagyok, van egy húgom és egy nővérem.
Hát olyan...Normális. Nincs semmi érdekes benne.
*
#19 vagyok, azt hozzatennem azért hogy tényleg van egy előnye, mert bizonyos dolgokhoz "kicsi vagyok", megint máshoz pedig "nagy"🤣
Viszont ez nagyon rossz is tud lenni, szóval vegulis nem lényeg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!