Milyen középső gyereknek lenni?
Figyelt kérdés
2021. dec. 10. 15:19
1/20 anonim válasza:
Állítólag nem kapsz elég figyelmet, de mivel nem tudom összehasonlítani azzal, hogy a kisebb és nagyobb testvérem hogy érzi, ezért nem tudok érdemben válaszolni a kérdésre.
2/20 anonim válasza:
Én ugyan nem vagyok középső gyerek, de megfigyeltem, hogy általában ők a legkisebb eséllyel a kedvenc gyerekek (már ahol különbséget tesznek a szülők közöttük), mivel sokaknak vagy a legnagyobb, vagy a legkisebb a mindene. Kivétel lehet persze ez alól, ha a középső az eltérő nemű a legnagyobbtól és a legkisebbtől.
4/20 anonim válasza:
Én úgy gondolom hogy általában a legkisebb a kedvenc, a legnagyobb van az utolsó helyen és a középső kap a legkevesebb figyelmet
5/20 anonim válasza:
Én középső vagyok,de nem hárman vagyunk testvérek!:)
Nem vettem észre hogy bármi különbség lett volna többiekkel szemben! Nekem jó, hogy középső vagyok! Van hugom,nővérem,öcsém,bátyám!
6/20 anonim válasza:
Vernek, de legalább van akit te is verhetsz.
8/20 anonim válasza:
Nem jó. A nagylány volt a főnök, a kisfiú a libling, én meg (éppen)elvoltam.
9/20 anonim válasza:
Középső vagyok.
A nagy az a nagy.Kicsi az a kicsi.
10/20 anonim válasza:
Lemaradt...
Én meg csak úgy el voltam.Egy neműek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!