Normális hogy a hugom nem hordja a szemüvegét? Vagy mit kellene csinalni?
"azt mondta hogy csúnya a szemuvegben, nem áll neki jól és nem akkarja hordani"
Itt van a kutya elásva. El kell menni az optikába és olyan keretet választani, ami jól áll neki, az ő mérete, ő arcformájához illik és neki is tetszik. Egyébként meg beszélj vele, hogy saját magával szúr ki, hogy nem lát jól a mindennapok során és valószínűleg fejfájást is fog okozni nála.
Az első pár hét lehet szokatlan, utána meg már mindenki megszokja rajta.
Nem szabad más véleményére adni! Elmondanám, hogy amikor szemüveges lettem azért szóltak be. Amikor kontaktlencsére váltottam, azért bántottak felnőtt emberek is, mert hogy jobban állt a szemüveg, hordjam inkább.
Aztán idővel megint szemüveges lettem, jó páran becsméreltek. Utána műtéten estem át és megint volt, aki mondta, hogy hülyén nézek ki szemüveg nélkül, ő hordaná a helyemben dioptria nélkül is.
Ezt kellene megérteni, hogy egyes embereknek SEMMI NEM JÓ.
Saját magát vegye előre, a saját egészségét nézze és hordja azt a szemüveget. Ne másoknak akarjon megfelelni.
A szemüveg nem ciki és igenis tud jól állni az emberen.
Normális, én sem hordtam, de akkor tényleg ilyen csúf sztk-s keretek voltak.
Mikor végre új szemüveget csináltattam a pénzemből 18 évesen, 2! órán keresztül próbálgattam a kereteket, és aztán találtam egyet, ami jól áll.
Egyébként, de el lehet menni műtétre 18+, csak az drága, és nem mindenkinek oké.
sak egyszerűen neki nem tetszik, es igazából mondhatunk neki bármit. - igen, akkor nem hordja.
Ennyi, majd fog nyavalyogni, mikor már sokkal erősebb kell neki és utólag! rhadtul átkozza majd magát a hülyeségéért.
Biztos a húgodról van szó?
Nem nővér vagy esetleg te vagy a húg?
Mert ha a húgod 13 éves, akkor te minimum 14 vagy, és a fogalmazási készséged nagyon visszamaradott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!