Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A sógorom közénk áll, mit tegyek?

A sógorom közénk áll, mit tegyek?

Figyelt kérdés

húgommal a kapcsolatom gyönyörű volt, amíg meg nem házasodott.

azóta, ha hívom őt, gyakran a sógi veszi fel, és próbál lerázni.

tesóm teljesen más ember lett ebben a házasságban, míg korábban szuper kapcsolatunk volt, mostanra szinte semmi.

sógoromék gazdagok, mi szegényebb csaklád.soha nem érzek részéről iggazi érdeklődést, nemrég haklrt meg anyám, azt semm mondta, h. részvétem.

sokszor nem tudom a húgomat elérni, mert ő veszi fel a telefonját, és hivatali stílusban közli, h. hívjam vissza 1 hét múlva.

mióta tesóm vele van, teljesen más ember lett.

távolságtartó, lekezelő, nemtörődöm.előtte imádtuk egymást, nagyon jóban voltunk.

húgom nem dolgozik, anyagilag a férjétől függ.

2021. nov. 29. 10:42
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
78%
Nem áll közétek, a húgod a sáros ebben...
2021. nov. 29. 14:56
 22/25 kovpet ***** válasza:
92%

"mert ő veszi fel a telefonját, és hivatali stílusban közli, h. hívjam vissza 1 hét múlva"

Erre te? Csak mert ha nekem valaki ilyet mondana, akkor azt válaszolnám, hogy meg a nagy büdös ló^%%$^#, adjad csak nekem a telefonhoz, de villámgyorsan ám...

2021. nov. 29. 14:59
 23/25 anonim ***** válasza:
20%
Romák vagytok?
2021. nov. 29. 15:10
 24/25 anonim ***** válasza:
66%
Hugoddal kéne rendezni a dolgokat.
2021. nov. 29. 23:32
 25/25 anonim ***** válasza:
30%

Addig voltál neki fontos amig nem volt más aki ellátja a problémáit.

Most hogy van pasi ö teszi meg ezeket és te már nem vagy neki fontos.

:(

2021. nov. 30. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!