Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A sógorom közénk áll, mit tegyek?

A sógorom közénk áll, mit tegyek?

Figyelt kérdés

húgommal a kapcsolatom gyönyörű volt, amíg meg nem házasodott.

azóta, ha hívom őt, gyakran a sógi veszi fel, és próbál lerázni.

tesóm teljesen más ember lett ebben a házasságban, míg korábban szuper kapcsolatunk volt, mostanra szinte semmi.

sógoromék gazdagok, mi szegényebb csaklád.soha nem érzek részéről iggazi érdeklődést, nemrég haklrt meg anyám, azt semm mondta, h. részvétem.

sokszor nem tudom a húgomat elérni, mert ő veszi fel a telefonját, és hivatali stílusban közli, h. hívjam vissza 1 hét múlva.

mióta tesóm vele van, teljesen más ember lett.

távolságtartó, lekezelő, nemtörődöm.előtte imádtuk egymást, nagyon jóban voltunk.

húgom nem dolgozik, anyagilag a férjétől függ.

2021. nov. 29. 10:42
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
bocs az elgépelések miatt, siettem és sírva írtam
2021. nov. 29. 11:00
 2/25 anonim ***** válasza:
96%
Sajnálom, hogy ezt írom de a tesód is ugyanolyan sáros ebben a történetben. Ha nekem ilyen jó kapcsolatom lenne a tesómmal, nem lenne az az ember vagy körülmény hogy ne hívjam fel, ne keressem. Tesód egy nagyon befolyásolható ember lehet, ha ilyen nemes egyszerűséggel megszakította veled a kapcsolatot. Én a helyedben hanyagolnám, ha akar megtalál.
2021. nov. 29. 11:07
 3/25 anonim ***** válasza:
93%
Menj oda amikor tudod hogy otthon van a férje nélkül. Lehet hogy egy bántalmazó kapcsolatban él ezért sem akarja a drága sógor hogy talalkozzatok es ezért sem engedi hogy ő vegye fel a telefont .
2021. nov. 29. 11:08
 4/25 anonim ***** válasza:
74%
Ha nagyon akarná, fel tudná hívni a testvérét.... "elbújna" valahova telefonálni, bekamuzna valamit a férjének és meglátogatná a testvérét. Ezer okot ki tudnék találni ha nagyon hiányozna a tesóm.
2021. nov. 29. 11:10
 5/25 anonim ***** válasza:
94%
Sajnos az a fájó felismerés jött át, hogy a testvéred eléggé befolyásolható személyiség lehet, nem képes megmondani férjeurának, hogy neki igenis fontos a testvére a továbbiakban is és szeretné vele a kapcsolatot tartani ezután is. Lehet, hogy meg fog jönni az esze, rá fog jönni, hogy ti vagytok egymásnak vérrokonok. Őszintén sajnálom, nagyon fájó lehet. Tényleg csak kitartást és türelmet kívánhatok.
2021. nov. 29. 11:15
 6/25 anonim ***** válasza:
89%

Két lehetöség van: vagy úgy érzi a testvéred, hogy túlságosan rátelepedtél, és ezért távolságot akar tartani töled, vagy a párja teljesen bekorlátozza (bántalmazó kapcsolat), és nincs lehetösége arra, hogy kapcsolatba lépjen veled.

4-es: ha tényleg bántalmazó a kapcsolat a párjával, akkor nincs olyan, hogy ha nagyon akarná, fel tudná hívni, mert nem jut telefonhoz, és kimenni sem tud a házból.

2021. nov. 29. 11:17
 7/25 anonim ***** válasza:
37%
Ha jó neki így bántalmazó kapcsolatban élni (gondolom a pénz miatt), akkor éljen benne. Gondolom a férje ezzel tartja sakkban, hisz nem dolgozik. Én akkor is azt vallom, hogy ha ebből valaki nem akar kilépni, akkor nincs miről beszélni.
2021. nov. 29. 11:21
 8/25 anonim ***** válasza:
95%
Ha a férje veszi fel akkor törölheti is a hívás listát el se mondja h kereste. Szerintem is menj el amikor tudod h nincs otthon a férje.
2021. nov. 29. 11:29
 9/25 anonim ***** válasza:
86%

7-es, ne ítélj olyanról, akinek nem jártál a cipőjében. Nem véletlenül léteznek külön segélyszervezetek a bántalmazó kapcsolatban élő nők számára, egyáltalán nem olyan könnyű szabadulniuk, mint te azt naivan elgondolod, hogy csak akarniuk kell. Ha érdekelne ez a téma, akkor nyugodtan utánaolvashatnál, van nem egy könyv, szakmai is és fikció is, ami ilyenekről szól, talán egy kicsit sikerülne empatikusabban hozzáállni az ilyenek elolvasása után.

Kérdező: én is a 6-os válaszoló véleményét osztom. Úgy gondolom, mindenképpen meg kellene oldanod valahogy, hogy a férje nélkül kapd a testvéredet. Még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy ő nem is tud a megkereséseidről, mert a férje téged csak leráz, neki meg nem szól.

2021. nov. 29. 11:36
 10/25 anonim ***** válasza:
58%
Léptem ki bántalmazó kapcsolatból, kétszer is. Mikor kezdtem a jeleit felismerni, hogy ez be fog durvulni, azonnal léptem. De köszönöm a kioktatást. Az én exem érzelmi bántalmazó próbált lenni, de mikor látta hogy határozott és erős személyiség vagyok, letett rólam, én meg elmentem. Azóta se beszéltem velük.
2021. nov. 29. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!