A sógorom közénk áll, mit tegyek?
húgommal a kapcsolatom gyönyörű volt, amíg meg nem házasodott.
azóta, ha hívom őt, gyakran a sógi veszi fel, és próbál lerázni.
tesóm teljesen más ember lett ebben a házasságban, míg korábban szuper kapcsolatunk volt, mostanra szinte semmi.
sógoromék gazdagok, mi szegényebb csaklád.soha nem érzek részéről iggazi érdeklődést, nemrég haklrt meg anyám, azt semm mondta, h. részvétem.
sokszor nem tudom a húgomat elérni, mert ő veszi fel a telefonját, és hivatali stílusban közli, h. hívjam vissza 1 hét múlva.
mióta tesóm vele van, teljesen más ember lett.
távolságtartó, lekezelő, nemtörődöm.előtte imádtuk egymást, nagyon jóban voltunk.
húgom nem dolgozik, anyagilag a férjétől függ.
Ha jól értem, időnként el tudod érni a húgodat, és akkor is távolságtartó veled.
Akkor fogadd el: ő megváltozott, más lett az értékrendje. Szívesen ül otthon az aranykalitkában és lenézi a korábbi családját. Nyilván ehhez kellett a sógor is, de a húgod felnőtt ember, ha nem akarta volna, hozzá se kellett volna mennie ehhez az emberhez.
És természetesen, amikor a férje dolgozni megy, bármikor felhívhatna téged, segítséget kérhetne tőled. Az ő döntése, hogy nem hív.
Részvétem! Szerintem a legjobb amit lehet tenni ebben az esetben az, hogy elengeded a dolgot.
Ha ő nem akar veled jóban lenni, akkor hiába erőlteted rá a dolgot.
A leírásod alapján te vagy a jófej, és sajnálom, hogy ez történt veled.
Mindenhez 2 ember kell, ha szeretne veled jó kapcsolatban lenni az a csakis rajta múlik, mert te mindent megteszel. Szerintem ne foglalkozz velük, nincs neked szükséged ezekre az emberek.
Nagyon fura hogy a férje veszi fel az ő telefonját
Nálunk ilyen nem módi max ha esetleg olyan helyzet van
Irányítja a férje és lehet zsarolja is mert mint írtad tőle függ anyagilag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!