Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A sógorom közénk áll, mit tegyek?

A sógorom közénk áll, mit tegyek?

Figyelt kérdés

húgommal a kapcsolatom gyönyörű volt, amíg meg nem házasodott.

azóta, ha hívom őt, gyakran a sógi veszi fel, és próbál lerázni.

tesóm teljesen más ember lett ebben a házasságban, míg korábban szuper kapcsolatunk volt, mostanra szinte semmi.

sógoromék gazdagok, mi szegényebb csaklád.soha nem érzek részéről iggazi érdeklődést, nemrég haklrt meg anyám, azt semm mondta, h. részvétem.

sokszor nem tudom a húgomat elérni, mert ő veszi fel a telefonját, és hivatali stílusban közli, h. hívjam vissza 1 hét múlva.

mióta tesóm vele van, teljesen más ember lett.

távolságtartó, lekezelő, nemtörődöm.előtte imádtuk egymást, nagyon jóban voltunk.

húgom nem dolgozik, anyagilag a férjétől függ.

2021. nov. 29. 10:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem a húgod erősen korlátozva van lelkileg, testileg.
2021. nov. 29. 12:06
 12/25 anonim ***** válasza:
92%

Ha jól értem, időnként el tudod érni a húgodat, és akkor is távolságtartó veled.

Akkor fogadd el: ő megváltozott, más lett az értékrendje. Szívesen ül otthon az aranykalitkában és lenézi a korábbi családját. Nyilván ehhez kellett a sógor is, de a húgod felnőtt ember, ha nem akarta volna, hozzá se kellett volna mennie ehhez az emberhez.

És természetesen, amikor a férje dolgozni megy, bármikor felhívhatna téged, segítséget kérhetne tőled. Az ő döntése, hogy nem hív.

2021. nov. 29. 12:06
 13/25 anonim ***** válasza:
29%
Messze laktok egymáshoz?
2021. nov. 29. 12:09
 14/25 anonim ***** válasza:
21%
A húzódnak új családja van. Ti nők is ezt csináljátok! A férfi nem beszélhet a rokonaival csak kb két havonta fél órát. Különben jöttök ide sírni, hogy a párom anyuci pici fia...ebben a hónapban már másodjára beszél vele. A sógorodat biztos az anyja nevelte. Így nőként viselkedik..
2021. nov. 29. 12:43
 15/25 anonim ***** válasza:
40%
Húzódnak = húgodnak
2021. nov. 29. 12:44
 16/25 anonim ***** válasza:
82%
Sajnos a sogorod teljesen uralkodik a testvered felett. nem egeszseges a kapcsolatuk, az is lehetseges, hogy bantja a hugodat
2021. nov. 29. 12:53
 17/25 anonim ***** válasza:
80%
A szomszédoknál is érdeklődhetsz,hogy mit tudnak róluk. Lehet velük normálisak,de legalább tudni fogod,hogy tényleg téged nem akarnak látni.
2021. nov. 29. 13:42
 18/25 anonim ***** válasza:
31%

Részvétem! Szerintem a legjobb amit lehet tenni ebben az esetben az, hogy elengeded a dolgot.

Ha ő nem akar veled jóban lenni, akkor hiába erőlteted rá a dolgot.

A leírásod alapján te vagy a jófej, és sajnálom, hogy ez történt veled.

Mindenhez 2 ember kell, ha szeretne veled jó kapcsolatban lenni az a csakis rajta múlik, mert te mindent megteszel. Szerintem ne foglalkozz velük, nincs neked szükséged ezekre az emberek.

2021. nov. 29. 13:59
 19/25 anonim ***** válasza:
82%
Bántalmazo kapcsolat +1
2021. nov. 29. 14:50
 20/25 anonim ***** válasza:
96%

Nagyon fura hogy a férje veszi fel az ő telefonját

Nálunk ilyen nem módi max ha esetleg olyan helyzet van

Irányítja a férje és lehet zsarolja is mert mint írtad tőle függ anyagilag

2021. nov. 29. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!