Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért hagy figyelmen kívül?

Miért hagy figyelmen kívül?

Figyelt kérdés

Az öcsém nem ad magáról szinte élet jelet, nem veszi fel a telefont,nem ír vissza s nem is jön el hozzánk.

Bármi volt mindig szamíthattunk egymásra rengeteget segítettem rajta viszont most lett egy barátnője és azóta megszüntem létezni.

Nem azt mondom, hogy minden nap itt legyen de azért felvehetné a telefont vagy legalább szóba állhatna velünk.

Amikor nekem lett barátnőm ugyanúgy foglalkoztam vele, elmentünk motorozni, beültünk helyekre, beszélgettünk stb mostanra nekem is van feleség és 1 éves gyerek akinek a keresztapja korábban írta, hogy jó lenne látni a kisfiút de azóta is el van tűnve.

2021. nov. 18. 17:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
51%
Messze laktok egymáshoz, ha nem akkor keresd meg személyesen.Az is lehet, hogy a telefonját elhagyta.
2021. nov. 19. 10:44
 12/13 A kérdező kommentje:

Nagyjából 70 km van közöttünk meg anyámmal él.

Amikor össze balhéztak este 10 órakkor itt kopogott az ajtóban be engedtem itt volt 4 napig enni inni kapott a feleségem a ruháját kimosta stb de ezek az "apróságok" el vannak felejtve. Mellesleg anyám elmondása szerint otthon se csinál semmit péntek este munka után haza megy meg fürdik majd el is tűnik vasárnap hajnalig ami engem nem érdekel de anyámat annál inkább és előbb utóbb megint az lesz, hogy itt fog kopogtatni.

2021. nov. 19. 12:56
 13/13 kovpet ***** válasza:
100%
Irányba kellene állítani, hogy a család jóban-rosszban család, nem csak jóban. Nem lehet eltenni egy fiókba a családtagokat, amikor épp nem kellenek. Illetve el lehet, de olyankor van esély, hogy többet nem veheti elő őket, ha megint kellenének.
2021. nov. 19. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!