Miért hagy figyelmen kívül?
Az öcsém nem ad magáról szinte élet jelet, nem veszi fel a telefont,nem ír vissza s nem is jön el hozzánk.
Bármi volt mindig szamíthattunk egymásra rengeteget segítettem rajta viszont most lett egy barátnője és azóta megszüntem létezni.
Nem azt mondom, hogy minden nap itt legyen de azért felvehetné a telefont vagy legalább szóba állhatna velünk.
Amikor nekem lett barátnőm ugyanúgy foglalkoztam vele, elmentünk motorozni, beültünk helyekre, beszélgettünk stb mostanra nekem is van feleség és 1 éves gyerek akinek a keresztapja korábban írta, hogy jó lenne látni a kisfiút de azóta is el van tűnve.
Kérdezd meg sms-ben vagy valahol, hogy jól van e, vagy hogy haragszik e valamiért hogy nem keres téged vissza se...
Aztán várjál mit reagál. Aztán majd eldöntöd berágsz e rá. Most biztos új a dolog és el van merülve benne. Persze ez nem mentség arra, hogy nem reagál. Én mondjuk nő vagyok, de én friss kapcsolatomat szívesen meséltem a testvéremnek is. Meg be akartam mutatni. Én elég hamar be is mutattam, 1 hét után ott aludt, mert úgy alakult. Másik megyébe lakott, este meg már nem akartam hogy vezessen úgyhogy ott fogtam. Nem volt gond a családomnak sem.
Nálunk a gyerekeink viselkednek így, ha új szerelem van láthatáron se kép se hang és nagyon rövid jól vagy-jól vagyok telefonok.
Aztán ha lazul a kötelék vissza szoktak szivárogni az életünkbe, mondjuk egyre rosszabbul tűröm ezeket a váltásokat.
Mindig megfogadom, hogy majd én is ilyen leszek velük, de persze sosem sikerül, érthető módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!