Legyen még keresztanya?
Jesszusom! Nem, hogy keresztanya, de nagyjából a sima látogatáson is elgondolkodnék. Azt írod jól megy a sora, de te adsz neki pénzt, hogy hazamenjen.
Mondjuk ez az én véleményem, de engem nem szokott meghatni a családi kötelék, annál inkább az ember személyisége. Próbálj vele még egyszer beszélni, de ha továbbra is így viselkedik, akkor nem kell erőltetni a találkozásokat abszolút.
Öszintén szólva nekem eszembe sem jutott volna terhesen plusz babával keresgélni, ha elmegy szó nélkül.
Gondolom, már felnött ember, ha ennyire hülye (bocs, nincs rá jobb szó!), akkor magára vessen.
Másrészt ha nem is ismeri a várost, egy taxit bárhonnan tud hívni, és oda menni vele, ahová akar. A taxisoförök ugyanis megértik azért az utcaneveket, ha meg véletlen mégsem, akkor is leírni le tudja, föleg, ha van nála telefon!
Gondolom, csak "muszájból" látogatott meg, igazából nem nagyon érdekli sem a gyerek, sem te. Vagy ez kölcsönös, ha egy évig nem is találkoztatok? Kommunikáltatok azért?
Ettől függetlenül ez a lelépés elég kicsinyes viselkedés volt, én ezek után nem erőltetném a kapcsolattartást, a "kötelező" családi találkozókon beszélgetnék valamennyit vele, de nem futnék utána. Keresztanyának meg választanék helyette egy másik rokont vagy barátnőt.
"Terhesen babával mentem őt keresni a környékünkön"
Mi a fenének kerested? Nem kisgyerek és ott a kezében a telefon. Ha eltéved, ha nincs pénze vonatra, majd telefonál.
Én a legnagyobb nyugalommal csináltam volna tovább a baba körüli teendőket.
Ja, és ne kérd föl keresztanyának. Aki ilyen ostoba, majd ismét berág rád valamin egy órával a szertartás kezdete előtt, aztán nem megy el és kínos helyzetbe hoz titeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!