Nincsen keresztapám. Lehet valahogy átirni vagy valamit csinálni hogy legyen?
Egy keresztanyukám van apuka nincsen nem is volt és hogy én szeretnék és meg is lenne hogy ki lenne de ezt valahogy meglehet csinálni? Vagy ujra megkell ismételni a keresztelést azt szerintem biztos nem, de nem tudom valahogy??
Vagy alákell írni valamit?
Szerintem egy keresztszülő van. Nekem pl. nagybátyám felesége (azaz a nem vér szerinti nagynéném).
Mivel ők amúgy is nagynéni-nagybácsi, ezért soha foglalkozott senki azzal, hogy ők a keresztszüleim.
A keresztelődön a keresztanya volt jelen, tehát nem volt keresztapa. Ismételni nem lehet.
Annyit tehetsz, hogy felkéred a kiszemeltet, hogy legyen a fogadott
keresztapád. Ha elvállalja, elérted a célod.
Most csak névleges lesz, hiszen nem volt ott a keresztelődön és nem jegyezték be keresztapaként.
Én is kérdezem: minek?
Rosszul tudtam. Két keresztszülő lehet (a katolikusoknál).
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak..
2-es voltam
Azért sem tudtam jól, mert a keresztlevélen nem szerepel a keresztszülő(k) neve.
Szóval most nem tudom, hogy csak a nagynéném a keresztszülőm-e vagy a nagybátyám is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!