Miért olyan fontos egy nőnek hogy keresztanya (is) legyen?
Jelen esetben a páromról van szó. Nagyon várta legjobb barátnőjének a kislányát,aki ma meg született.
Egésznap jó kedv, majd fel a facebook-ra ahol látja hogy egy ismerős már felrakott egy képet a címe: keresztlányommal.
Az ismerős amúgy a barátnőjének az unokatestvére.
Elvileg az unokatesó akart lenni a keresztanya, a pár pedig áldását adta rá.
A párom elég kedvtelen lett. Mindent amit tervezett már negatívan gondol rá. Mondtam neki hogy lehet ő lesz a keresztanya de a párom jobban fogja majd szeretni, és a kislány is őt. Normális? Mit lehet tenni?
Nem tom. Én nem akarok speciel.
Lehet a párod is gyereket akar inkább, nem?
Talán gyereket akar, csal ő se tudja? Vagy éppen tudja, csak téged nem "terhel" még vele?
Én pont lekakkantom, hogy a keresztanyja vagyok-e a barátnőm gyerekének, vagy nem: ugyanúgy kap tőlünk ajándékot, ugyanúgy látogatjuk, foglalkozunk vele, felajánljuk, hogy vigyázunk rá, mintha az lennék. Csak, mert szeretem a barátnőmet, és a gyerekét is. :)
miért olyan nagy dolog ez neki?
én se vagyok keresztanya, a testvéreim gyerekeit mégis imádom és szeretek velük lenni.
ő is tudja attól még szeretni a gyereket, és a gyerek is őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!