Ki legyen a keresztanya?
A hugommal (sokszor viharos a kapcsolatunk,de azert szeretjuk egymast) evekkel ezelott megbeszeltuk egymás gyerekeinek leszünk a keresztszülei.
Ő nagyon jó kapcsolatot ápol az egyik unokatestverunkkel (napi szinten beszelnek)es ugyan ezt megbeszelte vele.
A hugom várandós es csak egy gyereket szeretne es azt akarja hogy az unokatestverunk legyen a keresztanya.Ez nekem nagyon rosszul esett.
Ezert gondolkodoba estem hogy lehet inkabb a ferjem hugat kerjuk fel keresztanyanak(ot viszont kevesbe ismeri a gyerek,ritkabban latja,hugmat imadja).
A hugom azt mondta ő lenne az en gyerekemnek is a keresztanyja,de az ovenek az unokatestverunk lesz,szoval nincs megsertodve ebbol kifolyolag ha nem ő lesz,sot tamogat is hogy legyen a ferjem huga (abban remenykedik hogy igy nem lesz sertodes a reszemrol)pedig en nagyon szerettem volna ot felkerni erre ,es sertve erzem magam
Remélem sikerült érthetően felvazolnom a helyzetet... :)
Ti kit valasztanatok ismerve a korulmenyeket?
2 keresztanya marhaság?
Előre is köszi a válaszokat!!!!
Inkább a gyerek érdekét nézd, és ne a saját sértettségedet helyezd előtérbe, még akkor is, ha nem könnyű.
Vagyis válaszd a tesód.
Ja, es az unokatestverunk akirol szo van, most kerte fel hogy legyen az egy eves lanyanak a keresztanyukaja,szoval ok tenyleg egymas gyerekeinek lesznek a keresztszulei.
Nekem rosszul esne hallani hogy az ő lanya keresztanyanak hivja a hugomat es az enyem nem.
De megis o lenne a jobb valasztas,de azok utan amiket mondott...(pl. "valaki kettonk kozul ugyis meg fog sertodni",-inkabb legyek en az aki megsertodik ugy gondolja)
Még csak várandós a húgom,de az unokatestvérünk gyereke már 1 éves.A húgom és az unokatestvérünk nagyon szeretik egymást és ezért lesznek egymás gyerekének keresztszülei(holott ezt velem beszélte meg):(
Ma megkérdeztem hogy ettől függetlenül lenne-e az én lányomnak is a keresztanyukája, de azt mondta hogy nem tudja :) meg hogy szerinte sok lenne ha 2 keresztgyereke lenne....szóval erről ennyit, én azért megmondtam neki hogy ezt többet nem hozom fel de azért tudjon róla hogy ez egy "tüske" marad bennem mindig innentől kezdve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!