Normális az, ha huszonéves lánytestvérek összebújva alszanak?
Az anyjuk vagyok, a kisebbik 21 éves, itthon lakik, a nagyobb 24, ő egyetemre jár az ország másik félben, csak a nagyobb szünetekben jön haza.
Egyik nap hajnali 2 körül ment még a tv a kisebbik szobájában, ezért bementem lekapcsolni, akkor láttam, hogy mindketten ott alszanak összebújva.
Gyerekkorukban soha sem csináltak ilyeneket, külön szobájuk volt mindig.
Csak nem ők azok? :D
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__testveri..
Örülj inkább hogy szeretik egymást.
18 évesen egyetemi koliban én is összebújva aludtam el néha filmnézés közben a szobatarsammal aki szintén lány történetesen. Hugommal csak azért nem csináltunk soha ilyesmit mert nem vagyunk közeli kapcsolatban, évente 2x látom
Normális. Én 26 vagyok a bátyám 30 és van hogy összebújva alszom vele. Nincs ebbe semmi nagyon jó a kapcsolatunk alvás az alvás ritkán látom amíg együtt éltünk is együtt aludtunk senkit nem zavar kivéve, hogy horkol, amúgy nem érdekel. Nincs benne semmi olyan amit bele látnak az emberek tesók vagyunk ennyi.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!