A testvérem anyámmal együtt lakik, a ház, amiben élnek, az én tulajdonom. Hogy tudom a testvéremet kitenni onnan?
Anyám 2 éve odahivta, megbízott benne. Sajnos a testvérem alkoholista, szinte minden este részegen megy haza. Anyámmal többször kértük, hogy költözzön el megígérte, hogy keres albérletet, de persze nem teszi.
Elegem van a helyzetből, ma 3 szatyor vodkás és sörös üveget szedtünk össze a szobájában...
Hogyan lehet kilakoltatni? Lehet pl rendőröket hívni és távoltartásit kérni rá?
Hozzáteszem, a saját házát nemrég eladta, most annak az árát issza el...
#21: Sajnos mindegy, hogy be van-e jelentve, ha bizonyítani tudja, hogy életvitelszerűen ott él, akkor nem könnyű kirakni, ha nem távozik önként. Bírósági úton lehet intézni. Mivel az illető alkesz, talán könnyebb lesz, mert nem fog utána járni a jogainak.
Szerintem próbáljátok meg, hogy megmondjátok neki, ki lesznek rakva a cuccai x idő múlva. Próba szerencse.
Ideiglenesen van bejelentve. Állandó lakcíme már nincs, mivel a saját házát eladta.
Többször adtam már neki ultimátumot, mindig mondta, hogy keres albérletet, de "valami" mindig közbejött.
Anyummal beszéltem, bemegyünk a kormányhivatalba kijelenti a házból.
Utána, ha nem költözik, valszeg kirakom a cuccait az utcára. Nem hiszem, hogy rendőrt hív vagy bármit próbálkozna tenni ellene, sajnos nincs annyi esze, de tényleg, elitta. Ha bármilyen hivatalos ügyet kell intéznie, anyám segít neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!