Miért vannak ilyen családok/emberek?
A testvéreim ellenem hangolják a szüleimet. Leginkább az édesanyukám hagyja ezt. Miért ilyem gyenge? Olyanokkal élek együtt, akik kezdeményezik a veszekedést. Tudjátok milyenek? Provokálnak, egyszerre többen jönnek rám (5-en élünk együtt, szüleim, testvéreim) és bántanak. Szavakkal. Olyan pszichés terhelés alatt vagyok hónapok óta. Elképesztő. Én nem is szólok hozzájuk. Rendszereto vagyok, ápolt, nem lopok, ivás, cigi, drog nincs az életemben, soha nem is volt.
Alapból érzékenyebb vagyok, és olyanokkal bántanak, amik nem hatnak egészségesen egy úgymond fejlődő szervezetre. "Nem viszed semmire, fasszopo kuva vagy"( életemben nem volt dolgom még férfiakkal... ezért is cikiznek).."nincsenek ismerőseid, kapcsolataid". Hogy lenne, amikor kiskorom óta rombolják az önbizalmamat? Alsós koromban zaklatott az egyik tanarnom. Nagyanyám lenézett mindig, mert erős négyes tanuló voltam, és őszinte gyerek. Nem tiszteletlen, de én nem hunyászkodok meg, ha bántanak. Ez miért baj..
Szerintetek miért tekintenek rám boxzsáknak? Én soha nem kotekedek, nem okoz örömet, a békét szeretem. Gyomorideg gyötör, ha veszekedés van, de a családom minden dühét rajtam töltik ki.
Egyszer, amikor már nagyon kikészültem tőlük, (akkor is a semmiből csaptak le rám egyszerre) azt mondtam, hogy "bárcsak meghalnék mellőletek, olyan rosszindulatúak vagytok." Erre azzal szekálnak, hogy elmebeteg vagyok, baj van velem. De könyörgöm...hónapok óta tart ez. Ki az az ember, aki kikészülés nélkül bírná ezeket?
Valaki írjon légyszi, aki hasonló helyzetben, de kijutott sikeresen, és azóta boldog!:(
19/L
Én mindig arra gondoltam, ha valaki bántott, hogy igazából a saját gyengeségét és önbizalomhiányát akarja azzal leplezni, amit velem csinál. Így könnyebb volt túljutni a nehézségeken, hogy talán némi szánalmat is éreztem irántuk, mert tudtam, hogy önmagukkal nincsenek kibékülve, nem pedig velem van a baj. (Konkrét szituációkban is, amikor valaki paraszt volt velem, akkor is ezen agyaltam közben.)
Amellett, hogy törekedsz arra, hogy minél hamarabb kiiktasd őket az életedből, próbálj meg erőt meríteni a mostani helyzetből a későbbi életedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!