Miért fogalmaz igy?

Figyelt kérdés
Írtam màr ki kérdést ide.A tesom miert nem tud szebben beszelni velem? Ha nem tudok valamit megcsinàlni azt mondja fogyatékos vagyok. Megint vele kell laknom. Anya tudja, mert hallotta mar. Miért nem beszelget el vele valaki?

2021. okt. 2. 07:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Miért kell nála laknod?
2021. okt. 5. 10:49
 12/14 A kérdező kommentje:
Mert anya nem tud elt
2021. okt. 5. 16:18
 13/14 A kérdező kommentje:
Mert anya nem tud eltartani.
2021. okt. 5. 16:19
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

4-es: Nem beszéltétek át sohse a nézeteltéréseiteket?

Tudom írtad hogy f.aszpara.szt volt gyerekkorában viszont mostmár mindketten felnőttek vagytok. Lehet hogy jó ötlet lenne őszintén megmondanod neki hogy azért nem akarsz vele találkozni mert fáj az amit gyerekkorotokban művelt.

És hogy nem kért bocsánatot miatta

Azt is megértem ha erre a kommentemre azt a választ adott hogy a testvéred elgondolkodhatna és ez persze valós indok de az is igaz hogy az emberi agy kevésbé reflektál pozitív vagy semleges emlékekre. Ami az ő agyában amikor történt a dolog így regisztrálta.

Neked kell szembesítened neki hogy amit gyerekkorában tett az nem volt oké és nem reagálod túl a dolgot.

(Hogyha azt válaszolná hogy túlreagálod ami történt)

2021. nov. 2. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!