Miért fogalmaz igy?
Az enyém is ilyen bunkón beszél, szerinte vicces. Szerintem primitív és bunkó de mindegy. Már mindkettőnk házas és gyereke van, közelebb vagyunk a 40-hez mint a 30-hoz, és még mindig ilyen paraszt :D
Megszokni és elfogadni nem tudom, de a felesége szerencsére már minden találkozás előtt fejmosást tart neki h normális legyen, és sokszor olyan gyönyörűen beszél, hogy na, máskor meg túl jó kedve van, és megint kezdi önmagát adni. Hol vicces hol nem, kicsit gáz h a férjem előtt azt mondja, mi van nyomi, meg ilyenek, a férjem is csak nyel, hogy hát ő ilyen, ez van. Szüleim is rosszul vannak ettől, mert mindenkivel ilyen "viccesen" beszél, addig jó míg nem gondolja komolyan. :D Remélem a te tesód kinövi valahogy :)
Neked az a sértő, hogy fogyatékosnak nevez?
Esküszöm, jóba vagyok a tesóimmal, már felnőttek vagyunk mind, de sose sértődtünk meg gyerekként, hogy gúnyolódtunk egymással. A fogyatékos jelző azokhoz képest semmi.
Az enyém is ilyen volt. Volt, hogy felmostam a konyhaban, bejott cipovel es megkerdezte, hogy mit csinalsz te szerencsétlen, ott meg vannak ciponyomok. Folyamatosan hulyezett, lehordott fogyatékosnak, idiotanak, szerinte en nem tervezett gyerek vagyok, egy plussz teher a csaladnak. Miattan nem volt penz az almaira, ugyanis engem is ugyan ugy etettek/oltoztettek/ iskolaztattak, lehuztam a családot.
Olyan 14 eves korom óta ignoralom, most 26 vagyok és jön a lelki szájával hogy nem is ismerjük egymást, nem szoktunk karácsonykor osszeborulni, ez nem rendes testvéri viszony.
Ne figyelj a tesodra, ezzel csak elmar és lassacskán elveszit, majd rajon, hogy mit veszitett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!