Miért fogalmaz igy?

Figyelt kérdés
Írtam màr ki kérdést ide.A tesom miert nem tud szebben beszelni velem? Ha nem tudok valamit megcsinàlni azt mondja fogyatékos vagyok. Megint vele kell laknom. Anya tudja, mert hallotta mar. Miért nem beszelget el vele valaki?

2021. okt. 2. 07:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém is ilyen bunkón beszél, szerinte vicces. Szerintem primitív és bunkó de mindegy. Már mindkettőnk házas és gyereke van, közelebb vagyunk a 40-hez mint a 30-hoz, és még mindig ilyen paraszt :D

Megszokni és elfogadni nem tudom, de a felesége szerencsére már minden találkozás előtt fejmosást tart neki h normális legyen, és sokszor olyan gyönyörűen beszél, hogy na, máskor meg túl jó kedve van, és megint kezdi önmagát adni. Hol vicces hol nem, kicsit gáz h a férjem előtt azt mondja, mi van nyomi, meg ilyenek, a férjem is csak nyel, hogy hát ő ilyen, ez van. Szüleim is rosszul vannak ettől, mert mindenkivel ilyen "viccesen" beszél, addig jó míg nem gondolja komolyan. :D Remélem a te tesód kinövi valahogy :)

2021. okt. 2. 07:27
 2/14 anonim ***** válasza:
28%

Neked az a sértő, hogy fogyatékosnak nevez?

Esküszöm, jóba vagyok a tesóimmal, már felnőttek vagyunk mind, de sose sértődtünk meg gyerekként, hogy gúnyolódtunk egymással. A fogyatékos jelző azokhoz képest semmi.

2021. okt. 2. 07:27
 3/14 A kérdező kommentje:
Jó de tesom ordit. Te fogyatékos torolj màr fel.Nem fogok bakancsban élni mert hülya van a hàznàl.
2021. okt. 2. 07:37
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém is ilyen volt. Volt, hogy felmostam a konyhaban, bejott cipovel es megkerdezte, hogy mit csinalsz te szerencsétlen, ott meg vannak ciponyomok. Folyamatosan hulyezett, lehordott fogyatékosnak, idiotanak, szerinte en nem tervezett gyerek vagyok, egy plussz teher a csaladnak. Miattan nem volt penz az almaira, ugyanis engem is ugyan ugy etettek/oltoztettek/ iskolaztattak, lehuztam a családot.

Olyan 14 eves korom óta ignoralom, most 26 vagyok és jön a lelki szájával hogy nem is ismerjük egymást, nem szoktunk karácsonykor osszeborulni, ez nem rendes testvéri viszony.

Ne figyelj a tesodra, ezzel csak elmar és lassacskán elveszit, majd rajon, hogy mit veszitett.

2021. okt. 2. 11:24
 5/14 A kérdező kommentje:
De nàla kell laknom.
2021. okt. 2. 11:57
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem ér el vele hatást akkor rá fog unni, azzal hogy látja hogy valamit elér vele meg pont fordítva, csak adod alá a lovat.
2021. okt. 2. 15:58
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
3. Én megmondtam volna neki, hogy akkor keressen magának egy feleséget, aki majd feltöröli a mocskát. Felőlem akár orrba is b*szhatja magát a bakancsával, nem vagyok a cselédje.
2021. okt. 3. 10:11
 8/14 A kérdező kommentje:
Én ontottem ki a kv.-t
2021. okt. 3. 12:43
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
8. Hát ha kiöntötted a kávét, akkor töröld fel magad után és pont. A többi meg ne érdekeljen. Ha meg nem tetszik a tesódnak valami, akkor csinálja ő.
2021. okt. 3. 12:48
 10/14 A kérdező kommentje:
Megcsinàlja az összes hazimunkàt
2021. okt. 3. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!