Mit csináljak az abnormális, gátlástalan, gyerekes öcsémmel?
Az az igazság, hogy a szüleim mindig csak ránkszólnak, hogy ne ordítsunk.
3 szobás családi házban élünk, de anyámnak és apámnak külön szobája van, mi meg együtt vagyunk. És azért szerintem ezt meg lehetne oldani másképp is, na mind1
Tudom, hogy nem a legjobb megoldás, de aludhatnál a nappaliban. És kérd a szüleidet, hogy vegyenek saját laptopot, vagy ha ez nem megoldható, gyűjts rá. Hátha beszállnak.
Durvák a mai fiatal tinik... Nagyon elszaladt velük a ló.
Kérdezd meg szüleidet, milyen megoldást látnak erre a gondra, mert valamit muszáj lépni.
Szerintem le kéne ülnöd beszélni a szüleiddel. Mondd el ezeket a dolgokat! De ne akkor, amikor épp megy a balhé.
Két dolgot nem értek a szüleid részéről. Miért alszanak külön? Miért nem érdekli őket, hogy min balhéztok mindig?
Én még emlékszem a régi szép időkre amikor a nagytesók gyepálták a kicsit. Nem sírtak, hogy milyen szemét az öcsi, hanem kérdés nélkül adtak neki egy tockost aztán el volt intézve .
De szép is volt.. . .
Azért alszanak külön, mert más munkarendben dolgoznak. Anyám reggel fél6-kor kel, apám meg éjjel egyig vígan tv-zik.
Ööö, volt már, hogy megvertem, de akkor én lettem kihozva rossznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!