Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak az abnormális,...

Mit csináljak az abnormális, gátlástalan, gyerekes öcsémmel?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, öcsém pedig 13. Közös szobánk van és rühellem. Állandóan az ő zenéit kell hallgatnom, egy percre sem kapcsolja ki. Majd fingik, böfög a szobában mint egy malac. Behzza az ételt a szobába, hiába mondom neki, hogy NE. Hányingerem lesz tőle ha kajaszag van a szobában. A rendet nem ismeri. Folyton nekem okoskodik, hogy minek vagyok ott. Nem enged a géphez akkor sem ha valami a suliba kell. Olyan is volt, hogy arra ébredtem, hgy a takaró alatt csattogtatja a farkát.
2021. szept. 25. 19:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
😂 17 éves vagy! Baddd már nyakon!
2021. szept. 25. 19:37
 2/12 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
97%
Hát, ez van. Külön szoba kéne nektek már, hiszen kamaszok vagytok mindketten és ilyenkor muszáj lenne a saját magánélet.
2021. szept. 25. 19:38
 3/12 anonim ***** válasza:
95%
A szülők ezt tudják? Hagyják? Gondolom, nem most kezdődtek a konfliktusok. Kompromisszumra kéne bírni az öcsédet. Pl egyik nap ő zenél, a másik nap te. A gépet meg válthatnátok óránként vagy két óránként. A kaja maradjon a konyhában. De elmondásod alapján sz@rik a fejedre, a szülőknek kéne ezt lereagálni. Eddig nem vették észre, hogy mi folyik köztetek?
2021. szept. 25. 19:45
 4/12 A kérdező kommentje:

Az az igazság, hogy a szüleim mindig csak ránkszólnak, hogy ne ordítsunk.

3 szobás családi házban élünk, de anyámnak és apámnak külön szobája van, mi meg együtt vagyunk. És azért szerintem ezt meg lehetne oldani másképp is, na mind1

2021. szept. 25. 19:47
 5/12 anonim ***** válasza:
93%

Tudom, hogy nem a legjobb megoldás, de aludhatnál a nappaliban. És kérd a szüleidet, hogy vegyenek saját laptopot, vagy ha ez nem megoldható, gyűjts rá. Hátha beszállnak.

Durvák a mai fiatal tinik... Nagyon elszaladt velük a ló.

Kérdezd meg szüleidet, milyen megoldást látnak erre a gondra, mert valamit muszáj lépni.

2021. szept. 25. 20:08
 6/12 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem le kéne ülnöd beszélni a szüleiddel. Mondd el ezeket a dolgokat! De ne akkor, amikor épp megy a balhé.

Két dolgot nem értek a szüleid részéről. Miért alszanak külön? Miért nem érdekli őket, hogy min balhéztok mindig?

2021. szept. 25. 20:56
 7/12 anonim ***** válasza:
65%

Én még emlékszem a régi szép időkre amikor a nagytesók gyepálták a kicsit. Nem sírtak, hogy milyen szemét az öcsi, hanem kérdés nélkül adtak neki egy tockost aztán el volt intézve .

De szép is volt.. . .

2021. szept. 25. 22:00
 8/12 anonim ***** válasza:
28%
Hogy mennyi agresszív ember van itt te jó ég... Beszélni nem próbáltál meg még vele ugy rendesen, hogy valami normális kapcsolat legyen köztetek?
2021. szept. 25. 22:20
 9/12 anonim ***** válasza:
25%
Két-három alkalommal pofozd végig a folyosón, amúgy erőből.
2021. szept. 25. 23:11
 10/12 A kérdező kommentje:

Azért alszanak külön, mert más munkarendben dolgoznak. Anyám reggel fél6-kor kel, apám meg éjjel egyig vígan tv-zik.

Ööö, volt már, hogy megvertem, de akkor én lettem kihozva rossznak.

2021. szept. 26. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!