Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Vannak itt még olyanok, akik...

Vannak itt még olyanok, akik nincsenek jóban a testvérükkel/testvéreikkel?

Figyelt kérdés
Nekem van egy bátyám és bár korban közel állunk egymáshoz (3 év), mintha 2 idegen lennénk. Nem szoktunk beszélgetni, nem köszöntjük fel egymást születésnapon, névnapokon, karácsonykor stb. Nem is látjuk egymást túl sűrűn, mivel én már évek óta Budapesten élek, ő pedig maradt vidéken a szülővárosunkban.
2021. szept. 23. 12:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
70%
10-es! nálatok a szülők tettek valamit, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz vagy pont hogy ők vertek éket közétek mint a 7 és és 9es válaszoknál?
2021. szept. 23. 15:35
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Egy húgom van, mi nem az, hogy nem vagyunk jóban, de olyan kedélyes leszarom formán vagyunk.

(Én N/40, ő N/34). Külföldön él, ha jön Magyarországra, ellátogat hozzánk is, nevetgélünk régi dolgokról, anekdotázgatunk, mai dolgokról is beszélünk, mi hogy van náluk kint, ilyenek. De igazából szerintem bármelyikünk meghalna, nem dőlne a kardjába a másik.

2021. szept. 23. 16:43
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Én gyerekként és kamaszként is nagyon jó kapcsolatban voltam az öcsémmel, aztán egyszercsak eltávolodtunk egymástól, magam sem értem az okát. Azóta kb. idegenek vagyunk.
2021. szept. 23. 18:04
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én. Öcskössel 13 év korkülönbség van köztünk, etettem, pelenkáztam, több kevesebb sikerrel nevelgettem. Most közösségi oldalon is tiltva vagyok, telefont nem veszi fel, üzimre nem válaszol. Kb úgy tesz mintha nem léteznék, pedig sosem ártottam neki.
2021. szept. 23. 21:05
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
#14 Milyen jó fej... Nem nem az :(
2021. szept. 23. 21:28
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire rossz ez azért
2021. szept. 23. 22:50
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Bátyámmal elég összevissza a viszonyunk, de összességében mindig felületes, leginkább akkor találkozunk csak,ha valami tönkremegy és hív megjavítani. Hugommal is olyan semmilyen,de ő most kamaszlány, betudom annak.

27/24/15 évesek vagyunk. Hugom-bátyám egymással se tartják a kapcsolatot.

2021. szept. 25. 09:09
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy nővérem van, ő az egész gyermekkoromat megpróbálta tönkretenni, mert bosszantotta, hogy 8 egyedüli éve után jöttem én, de valahogy mégis megvoltunk egymással minimálisan. mostanra 21 és 29 évesen már elviselni sem tudjuk egymást, nem beszélünk, csak online néha 1-2 szót ha mást nem ér el segítségért. Mindig bosszantott az, hogy sosem tudom meg milyen az, ha valakit szeret a testvére, ha legjobb barátod a testvéred, ha számíthatsz rá meg stb de mára már nem hat meg. Az ő hülyesége miatt nem beszélünk most sem , mert elbaszta az életet és engem támad és elhord mindennek , mert az enyém alakul.
2022. okt. 19. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!