A 12 éves húgom táskájába cigit találtam! Mit tegyek?
Te hány éves vagy?
Én simán elmondanám a szülőknek.
Felnőtt korban is undorító nem, hogy gyerek korban.
vedd ki és tedd el, nem lehetne nála keresni fogja de neked nem mondhatja el mit keres mert papíron nem tud róla h tudod szüleidet se kérdezheti mondhatja el nekik
és hagyd a cigit valahol ahol anyudék megtalálhatják a folyoson a földön vagy az előszobában a kabatok alatt valahol és kész
Persze
Tök életszerű hogy a 12 éves lány bemegy a boltba és vesz egy doboz cigit a barátjának
Semmit. Hiába veszed el, ha valaki cigizni akar, akkor fog is. Szülőknek is hiába szólsz, ha még meg is verik érte, akkor csak 6x rosszabb lesz.
Én is cigiztem 13-15 éves korom között és magamtól hagytam abba, úgy hogy szüleim sosem tudták meg, lehet ha megtudják és veszekednek velem érte csak mégjobban szívtam volna és most 20 évesen is szívnám.
Nálam is volt, hogy volt cigi kb onnan idős korona. Haveromat fedeztem. Mondjuk nekem tudták, hogy miért van nálam. Igaz, akkor még más világ volt, bármelyik boltba megvehetted.
Amúgy meg semmit. Ha elveszitek, és szívja, ugyan így fog tenni. Valaki másnál lesz, esetleg eldugja. Próbálj meg értelmesen beszélni vele, ha nem lehet, hagyd rá. Én 16 éves korom óta szívom, de sosem titkoltam. Pénzt nem adtak, sajátból vettem. Nem éreztem, hogy közük lenne hozzá, főleg, hogy anyám dugicigis volt, apám meg pár éve tette le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!