Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A 12 éves húgom táskájába...

A 12 éves húgom táskájába cigit találtam! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy tollat akartam kivenni a táskájából, és láttam hogy benne van egy doboz cigi mit csináljak???
2021. szept. 12. 18:08
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
81%

Te hány éves vagy?

Én simán elmondanám a szülőknek.

Felnőtt korban is undorító nem, hogy gyerek korban.

2021. szept. 12. 18:12
 2/28 anonim ***** válasza:
7%
Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni lehet egy ismerősének viszi vagy valami.
2021. szept. 12. 18:14
 3/28 anonim ***** válasza:
33%

vedd ki és tedd el, nem lehetne nála keresni fogja de neked nem mondhatja el mit keres mert papíron nem tud róla h tudod szüleidet se kérdezheti mondhatja el nekik

és hagyd a cigit valahol ahol anyudék megtalálhatják a folyoson a földön vagy az előszobában a kabatok alatt valahol és kész

4/28 anonim ***** válasza:
42%
Semmit. Én a 13 éves öcsémet kaptam cigizésen anno és hidd el semmi értelme nincs most leállni vele veszekedni mert vagy semmi hatása vagy még rosszabb lesz és csak azért is csinálja. Ezt úgyis ő fogja eldönteni hogy csinálja-e vagy sem. Max annyit tegyél, hogy megmondod neki, hogy tudsz róla és próbálj érveket felhozni ellene de higgadtan.
 5/28 anonim ***** válasza:
88%

Persze

Tök életszerű hogy a 12 éves lány bemegy a boltba és vesz egy doboz cigit a barátjának

2021. szept. 12. 18:16
 6/28 anonim ***** válasza:
86%
Mondd el a szüleidnek!
2021. szept. 12. 18:19
 7/28 anonim ***** válasza:
18%
Kérdező, semmit se csinálj.
2021. szept. 12. 18:20
 8/28 anonim ***** válasza:
28%

Semmit. Hiába veszed el, ha valaki cigizni akar, akkor fog is. Szülőknek is hiába szólsz, ha még meg is verik érte, akkor csak 6x rosszabb lesz.

Én is cigiztem 13-15 éves korom között és magamtól hagytam abba, úgy hogy szüleim sosem tudták meg, lehet ha megtudják és veszekednek velem érte csak mégjobban szívtam volna és most 20 évesen is szívnám.

2021. szept. 12. 18:21
 9/28 anonim ***** válasza:
82%

Nálam is volt, hogy volt cigi kb onnan idős korona. Haveromat fedeztem. Mondjuk nekem tudták, hogy miért van nálam. Igaz, akkor még más világ volt, bármelyik boltba megvehetted.

Amúgy meg semmit. Ha elveszitek, és szívja, ugyan így fog tenni. Valaki másnál lesz, esetleg eldugja. Próbálj meg értelmesen beszélni vele, ha nem lehet, hagyd rá. Én 16 éves korom óta szívom, de sosem titkoltam. Pénzt nem adtak, sajátból vettem. Nem éreztem, hogy közük lenne hozzá, főleg, hogy anyám dugicigis volt, apám meg pár éve tette le

2021. szept. 12. 18:21
 10/28 anonim ***** válasza:
21%
5.nyilván nem így értettem..hanem valaki megbízta vagy ilyen hülyének ne nézz azért..
2021. szept. 12. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!